logo The Game Master

 

Nieuws paginaSpellenagendaSpellen op maatverkooppuntenlinksOver The Game MastercontactHome - English Home - English Home - Nederlands

 

Twitter Facebook

Spel op Maat - bel naar 06 397 537 05


Ik wil een Spel op maat laten ontwikkelen. Kan dat?

Natuurlijk kan dat. De Nederlandse speluitgeverij The Game Master heeft veel ervaring met het realiseren van uw eigen bordspel op maat of kaartspel op maat. U bepaalt het doel en wij maken het spel voor u op maat. Als bordspel, kaartspel, digitaal spel of eventspel op maat. Het is ook mogelijk om gebruik te maken van één van onze bestaande formats voor een bordspel, kaartspel of serious games. Wij ontwikkelen én produceren uw spel op maat al vanaf 1 stuks.


Educatieve spellen

Voor en met de Rutgers WPF ontwikkelde The Game Master de spellen op maat Girl’s Choice en Boys R Us. Voorlichtingsspellen die dagelijks worden ingezet op diverse scholen en jeugdinstellingen. Andere vooorbeelden van educatieve spellen op maat zijn het communicatiespel voor de Auris Groep en het ondernemersspel voor filiaalmanagers van de HEMA. Het spelletje Matchpoint is een leuk rekenspel. Het spel Story Makers is een coöperatief bordspel met positieve effecten op samenwerking, fantasie, taalbegrip, creativiteit en communicatie.
Productie van een spel op maat vanaf 1000 stuks

Wilt u alleen een spel op maat laten produceren? In dat geval dient u rekening te houden met een minimum aantal van 500 stuks. Voor een compleet spel op maat hebben wij vaste prijzen. U heeft al een eigen kaartspel op maat vanaf EUR 4,95 en een bordspel vanaf EUR 9,95. Wij leveren dan het spelontwerp, het grafisch ontwerp, het eindproduct en de levering. U hoeft alleen maar aan te geven wat u er in wilt hebben en welke doelstellingen u wilt bereiken met het spel. Op basis van onze OUTPUT driven ontwerpmethode ontwikkelen wij razendsnel een spel voor u op maat. Stuur ons een mail voor meer informatie.Serious games

The Game Master is sterk in serious gaming, met digitalespellen en eventspellen. Bijvoorbeeld voor een jubileum of de presentatie van de nieuwe bedrijfsdoelen of missie. Wij hebben ervaring met spellen voor grote groepen mensen. Het eventspel Verbind de Wereld - speciaal ontwikkeld voor de Radboud Universiteit - werd met 230 mensen tegelijkertijd gespeeld in iets meer dan een uur (zie afbeelding). Een unieke ervaring voor alle deelnemers. De spelers leerden spelenderwijs binnen 75 minuten wat er voor nodig is om goed samen te werken.


Gezelschapsspel op maat voor kerst of als relatiegeschenk
Uw eigen spel kan subtiel worden ingezet als marketingtool. Door bijvoorbeeld uw producten en diensten in het spel op maat te verwerken. Wij ontwikkelden het sigarenspel Capa d'Oro voor het 100-jarig bestaan van Agio.


Meer weten?
U kunt ons bellen, een appje sturen of een sms sturen (telefoon bovenaan deze pagina) of stuur ons een mail. Meer informatie over ons, historisch overzicht of bekijk onze contactpagina. Of natuurlijk onze mooie prijzenkast.