logo The Game Master

 

Nieuws paginaSpellenagendaSpellen op maatverkooppuntenlinksOver The Game MastercontactHome - English Home - English Home - Nederlands

 

Twitter Facebook


Kaartspel op maat - The Game Master

Makkeijk mee te nemen en uit te delen: een kaartspel op maat
Een kaartspel is gemakkelijk mee te nemen, weg te geven en even te spelen. Laat je eigen kaartspel op maat maken! Scouting Nederland heeft een eigen kaartspel op maat ter gelegenheid van het 100-jarige bestaan laten maken. Het doel van het kaartspel: de leiding van de Scouting bewust maken van de missie en deze uitdragen! The Game Master ontwikkelde het kaartspel 100% Scout, geheel op maat met leuke opdrachten, grappige situaties en dilemma's. Campina Melkunie verspreidde een speciale eigen uitgave van het kaartspel Koe zoekt Boer naar duizenden bakkers (zie afbeelding rechts).

Waarom een eigen kaartspel op maat?
Een kaartspel is een voordelig en eenvoudig instrument dat vaak bij trainingen wordt gebruikt. Bijvoorbeeld om kennis te delen, dingen met elkaar af te stemmen (denk aan bijvoorbeeld bedrijfscultuur: "zo doen wij de dingen bij ons.") en boodschappen te communiceren. Wij helpen u graag bij het realiseren van uw doelstellingen met een leuke tool die de doelgroep spelenderwijs bewust maakt van uw boodschap. Een voorbeeld van een communicatiesspel op maat is het verhalenspel voor de Auris groep.

Het ideale relatiegeschenk op reclamemiddel
Een kaartspel is vanwege de lagere productiekosten eenvoudiger in grote aantallen te produceren en te distribueren. Daarom levert The Game Master een kaartspel op maat meestal in grotere aantallen om in te zetten als promotiemiddel, premium of give-away. Ook wordt een kaartspel op maat vaak ingezet om aan cursisten mee te geven na een training. Dé manier om onder de aandacht te blijven, ook na een cursus of training.

Wat kost een spel op maat?
Wilt u ook een eigen kaartspel of bordspel op maat en bent u benieuwd naar wat dat kost? Bekijk onze prijslijst voor spellen op maat . The Game Master is heel transparant over de kosten van een spel op maat. U betaalt niets extra's en kunt zelf bepalen wat voor een type spel op maat u precies wilt hebben. Ook kan onze speladviseur u vrijblijvend bezoeken voor een advies.

Hoe werkt het?
Heel simpel. U geeft aan wat u precies wilt. Voor welk doel u het kaarspel op maat wilt inzetten. Voor trainingen, educatie, communicatie of als kerstgeschenk, nieuwjaarsgeschenk, relatiegeschenk of jubileumspel. Heeft u al een spel ontworpen kunnen wij u professioneel advies geven voor elke fase van ontwikkeling t/m productie van het kaartspel. Mail ons uw wensen!

Benieuwd naar uw eigen kaartspel op maat? Mail dan naar The Game Master of bel naar 0180-756193.

Hierboven vind u foto-impressies van het zeer populaire koeienkaartspel Koe zoekt Boer, een humoristisch kaartspel voor de hele familie waarin de spelers er voor proberen te zorgen de allergezelligste boerderij te krijgen. Dat hiervoor ook koeien van andere boerderijen weggelokt moeten worden en stieren op slinkse wijze moeten worden ingezet mag de pret niet drukken.
Geen wonder dat Friesland Campina dit leuke spel als promotietool heeft ingezet. Ook leuk voor een veevoederbedrijf .