<logo The Game Master

 

Nieuws paginaSpellenagendaSpellen op maatverkooppuntenlinksOver The Game MastercontactHome - English Home - English Home - Nederlands

 

Twitter FacebookCommunicatiespel op maat

Het Auris Verhalenspel
Speciaal voor het personeel en relaties van de Koninklijke Auris Groep heeft The Game Master het Auris Verhalenspel ontwikkeld. De Auris Groep verzorgt onderwijs voor mensen met een communicatiebeperking. In dit bordspel op maat moeten de spelers met elkaar leren communiceren om te weten te komen welk verhaal de verteller in deze ronde heeft bedacht. Er zijn meer dan 1 miljoen verschillende verhaallijnen mogelijk en alle spelers komen aan bod in dit leuke verhalenspel voor iedereen van 8 jaar en ouder. Stuur een mail naar The Game Master voor een offerte op maat.

Coöperatief bordspel op maat
In dit communicatiespel op maat leren de spelers meer over de verschillende communicatievormen en moeten zij deze inzetten om samen zo veel mogelijk verhalen te raden. Dit coöperatieve spelopzet komt uitstekend tot zijn recht en zorgt er voor dat dit spel ook goed met de leerlingen kan worden gespeeld. The Game Master ontwikkelt bedrijfsspellen en educatieve spellen geheel op maat en elk spel is weer uniek. Bent u zelf benieuwd naar uw eigen spel op maat? Of heeft u een specifiek educatief of communicatiedoel met uw spel op maat? Stuur ons een e-mail als u vragen heeft of een offerte wilt aanvragen.

Wat kost een eigen spel op maat?
Wilt u weten wat een eigen spel op maat kost? Kijk dan naar onze prijslijst voor spellen op maat. Onze prijzen zijn vanaf 1000 stuks. Wilt u een aantal spellen laten maken, bijvoorbeeld voor een training of eenmalige sessie, dan kunnen wij ook een kleiner aantal laten maken. U schakelt dan onze ontwerpers in om het spel voor u te ontwerpen en wij maken een aantal modellen voor u. The Game Master is het vertrouwde adres voor een goed spel op maat. Meer over The Game Master.Onze producten/diensten

- Bordspel op maat
- Kaartspel op maat
- Simulatiespel
- Spel bedrukken


Professioneel ontwerp

The Game Master ontwikkelt een spel volgens een vast stramien, waarbij er ruimte bestaat voor u als opdrachtgever om uw wensen aan te geven en de randvoorwaarden. Binnen dat raamwerk ontwikkelen wij een spel dat u in verschillende ontwikkelstadia kunt beoordelen. Uw tijdsinvestering is minimaal en het resultaat is optimaal. Daarbij is bijzonder dat The Game Master originele unieke spellen kan ontwikkelen. Per jaar worden door de eigen ontwerpafdeling meerdere originele spellen bedacht en ontwikkeld.

Benieuwd naar uw eigen spel op maat?

Mail ons voor een gerichte offerte op maatof neem telefonisch contact met ons op.
Al onze gegevens vind u op de contactpagina van deze website.