logo The Game Master

 

Nieuws paginaSpellenagendaSpellen op maatverkooppuntenlinksOver The Game MastercontactHome - English Home - English Home - Nederlands

 

Twitter Facebook

Contact

kantoorThe Game Master BV
Burgemeester Vogelaarsingel 9
2912 BB Nieuwerkerk aan den IJssel
Nederland
Mail sturen of bel naar 06 - 397 537 05

Klantenservice
Aanvraag prijzen/offerte


Spellen op maat, serious games en bordspellen
Speluitgeverij The Game Master ontwikkelt sinds 2004 de nieuwste generatie bordspellen en kaartspellen voor de consument én op maat voor organisaties. Voor bedrijfsleven en non-profit organisaties. Regelmatig worden onze spellen onderscheiden of genomineerd voor spellenprijzen.
In de winkel vind je onze gezelschapsspellen. Sinds 2005 ontwikkelen wij echter ook spellen op maat. Een bordspel of een kaartspel op maat. Of een serious game voor events of opleidingen met 25-500 deelnemers. Rechts is een fragment opgenomen uit de game Verbind de Wereld voor de Radboud Universiteit Nijmegen. Er is ontzettend veel mogelijk. Wij maken ook regelmatig spellen op maat voor in een kerstpakket, als jubileumkado en/of als relatiegeschenk. Bekijk onze prijstabel voor actuele prijzen.


Onze missie: Wij maken plezier!
Wij vinden dat een spel iets moet toevoegen. De spellen die wij ontwikkelen zijn gebaseerd op drie peilers: originaliteit, kwaliteit en innovativiteit. Belangrijk is voldoende (sociale) interactie. Daarnaast zijn factoren als spanning, toegankelijkheid, leerzaam en plezier belangrijk. Wij maken plezier bij het ontwikkelen van de spellen en dat ziet u af aan het eindproduct! U vindt onze spellen in de spellenspeciaalzaken in de Benelux of bekijk op deze pagina onze nieuwste releases.


Meer dan 100 verschillende spellen
Wij hebben spellen op maat ontwikkeld voor uiteenlopende typen organisaties. In 2006 ontwikkelde wij voor (en met) de Rutgers Stichting het voorlichtingsspel Girls' Choice. Dit bordspel wordt nog steeds ingezet en is net weer een keer bijgedrukt, om meiden te leren over hun eigen seksualiteit, maar ook over hoe zij de grenzen aan intimiteit aan kunnen geven. Anderzijds ontwikkelden wij het jublieumspel Capa d'Oro voor het 100-jarig bestaan van Agio. In dat spel beheer je plantages en haal je tabak uit alle werelddelen om een optimale melange in de sigaar te krijgen. Alle elementen uit het bedrijfsproces komen hierin terug.
Het ontwikkelteam van The Game Master heeft ruim 100 spellen gerealiseerd.

Toepassingsmogelijkheden eindeloos
Organisaties in het bedrijfsleven en in de non-profit maken gebruik van onze spellen als gamification instrument voor kennisoverdracht, voorlichting, samenwerken, simulaties, vergroten zelfstandigheid, missievorming of bijvoorbeeld voor de ontwikkeling van ondernemerschap (Kassa voor de HEMA groep). Recentelijk ontwikkelden wij het internationale bordspel The Fellowship of the Cloud voor de ABN AMRO waarin je leert hoe je op een veilige manier gebruik kunt maken van de cloud.
In Missie Europa dat wij ontwikkelden in opdracht van de Europese Commissie, bestemd voor leerlingen in de bovenbouw van de middelbare scholen, wat de EU doet aan veiligheid, duurzaamheid en hoe de interne markt functioneert.


Meer weten over uw spel op maat?
Wij helpen u graag verder bij het vormen van het beeld van uw bordspel op maat of kaartspel op maat.
Stuur ons een mail of bel naar 06 - 397 537 05.

Spellen op maat
Eventgames
Serious games
Gamification 

 

Wilt u informatie of een vrijblijvende prijsopgave, stuurt u dan een bericht naar The Game Master per e-mail