logo The Game Master

 

Nieuws paginaSpellenagendaSpellen op maatverkooppuntenlinksOver The Game MastercontactHome - English Home - English Home - Nederlands

 

Twitter Facebook

Contact

kantoorThe Game Master BV
Burgemeester Vogelaarsingel 9
2912 BB Nieuwerkerk aan den IJssel
Nederland
Telefoon: (+31) (0)180-756193

Klantenservice
Aanvraag offerte


Onze hoofdactiviteit: spellen ontwikkelen
Speluitgeverij The Game Master ontwikkelt sinds 2004 de nieuwste generatie bordspellen en kaartspellen voor de consument én op maat voor organisaties. Onze kwaliteitsspellen worden regelmatig onderscheiden met spellenprijzen. Je vindt onze gezelschapsspellen in de betere spellenspeciaalzaken in de Benelux, maar ook bijvoorbeeld op bol.com en andere internetwinkels. Door de grote vraag naar goede educatieve bordspellen en serious games zijn we in 2005 gestart met de ontwikkeling van spellen op maat. In fysieke vorm, digitaal of een serious game met bijvoorbeeld 300 deelnemers. Onze spellen worden regelmatig als instrument ingezet door het bedrijfsleven én in de non-profit sector.


Onze missie: Wij maken plezier!
Een spel moet iets bijzonders zijn. Iets toevoegen. De spellen die wij ontwikkelen zijn gebaseerd op drie peilers: originaliteit, kwaliteit en innovativiteit. Belangrijk is voldoende (sociale) interactie. Daarnaast zijn factoren als spanning, toegankelijkheid, leerzaam en plezier belangrijk. Wij maken plezier! U vindt onze spellen in de spellenspeciaalzaken in de Benelux. Bekijk onze nieuwste releases.


Onze spellen op maat
Een serious game als Verbind de Wereld voor 300 mensen van de
Radboud Universiteit, een voorlichtingsspel Girls' Choice voor meiden in het PO en VO voor de Rutgers Stichting of een jublieumspel Capa d'Oro voor het 100-jarig bestaan van Agio. Organisaties in het bedrijfsleven en in de non-profit maken gebruik van onze spellen als gamification instrument voor kennisoverdracht, voorlichting, samenwerken, simulaties, vergroten zelfstandigheid, missievorming of bijvoorbeeld voor de ontwikkeling van ondernemerschap (Kassa voor de HEMA groep).

Meer weten?
Benieuwd wat The Game Master voor u kan doen?
Bel 0180-756193 of mail ons.

Spellen op maat
Eventgames
Gamification 

 

Wilt u informatie of een vrijblijvende prijsopgave, stuurt u dan een bericht naar The Game Master per e-mail