logo The Game Master

 

Nieuws paginaSpellenagendaSpellen op maatverkooppuntenlinksOver The Game MastercontactHome - English Home - English Home - Nederlands

 

Twitter Facebook

Agio - Sigarenspel op maat


Plantages bouwen in Capa d’Oro

In het bordspel Capa d'Oro verbouwen de spelers tabak en kunnen ze sigaren maken. Spelenderwijs leert het spel je op welke natuurlijke wijze tabak wordt verbouwd en verwerkt in sigaren. De spelers zaaien op hun plantages, de tabaksplanten groeien en zij oogsten de tabak. Het tabak dat uit alle delen van de wereld afkomstig is, wordt gebruikt om de speciale melange van de Agio sigaar te maken. Capa d’Oro is een uniek jubileumspel op maat, ontwikkeld door de ervaren spelontwerpers van The Game Master voor Agio sigaren.

Uw eigen unieke spel op maat
De Nederlandse Speluitgeverij The Game Master ontwikkelde Capa d'Oro voor het 100-jarige jubileum van Agio. Het prachtig vormgegeven jubileumspel werd wereldwijd verspreid onder goede relaties van het bedrijf. Bent u benieuwd naar uw eigen spel op maat? Stuur ons dan een e-mail of als u onze prijzen direct wilt bekijken, dan vind u ons overzicht op de prijzenpagina. Of bel ons voor uw eigen bordspel of kaartspel op maat!

Speluitgeverij The Game Master BV
Burgemeester Vogelaarsingel 9
2912 BB Nieuwerkerk aan den IJssel

contactpaginaImpressies spelbord, houten materialen, de cover van het Agio spel en speciale dobbelstenen

Benieuwd naar uw spel op maat? Mail dan naar The Game Master.
Of wilt u meer over ons te weten komen, bekijk onze bedrijfspagina.