header The Game Master

 

Nieuws paginaSpellenagendaSpellen op maatverkooppuntenlinksOver The Game MastercontactHome - English Home - English Home - Nederlands

 

Twitter Facebook

Uw eigen spel op maat - bel naar 06 397 537 05

Behaal optimaal resultaat met een spel op maat
serious game verbind de wereld the game masterWij ontwikkelen voor en mét u een spel op maat. Ga voor zekerheid en laat een goed spel maken waarmee u al uw doelen in één keer bereikt.

The Game Master heeft sinds 2004 meer dan 100 spellen ontwikkelt voor uiteenlopende klanten. Van industrie t/m ministeries. Van gemeentes tot zorginstellingen. Voor jonge en oude spelers.

Zet uw spel op maat in als kado of educatieve tool. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie? Bekijk ons prijsoverzicht voor de realisatie van een spel op maat door The Game Master. of stuur een mail.

educatief bordspel Boys R Us van de Rutgers stichting ontwikkeld door The Game Master


"Ik ben blij dat we voor kwaliteit zijn gegaan"
(Annelies Kuijper van Rutgers WPF bij de ontvangst van de eerste exemplaren van de 3de printrun van voorlichtingsspel Boys R Us, zie afbeelding links)

 

Tevreden klanten in uiteenlopende branches

spel op maat - jubileumspel - agio sigaren - ontwikkeld door The Game Master - Bedrijfsleven, onder meer ABN Amro Bank, Agio Sigaren (zie foto rechts), Bas Trucks (DAF), Bredenoord aggregaten, DWA ingenieurs, HEMA, Van Omme & De Groot projectontwikkelaars, OC Verhulst klimaatbeheersing en de RABO bank.

- Non-profit organisaties als de Alrijne Zorggroep, Arduin groep, Elver, Europese Commissie, Gemeente Haaglanden, Gemeente Zuidplas, Ministerie van Financiën, Ministerie van Defensie en de Rutgers Stichting.

- Onderwijsinstellingen zoals de Koninklijke Auris Groep, CED groep, Radboud Universiteit Nijmegen, RU Groningen en de Technische Universiteit Eindhoven.


Direct contact met The Game Master

Hans van Tol ontwerpt en begeleid alle nieuwe ontwerpen van spellen. Hans heeft als auteur van spellen diverse prijzen en nominaties gewonnen. Als bedrijseconoom weet hij altijd de juiste verhoudingen in een spel aan te brengen. Door zijn uitgebreide ervaring met opdrachten en ontwerpen zorgt hij altijd voor een goede intake, waarin de doelstellingen en randvoorwaarden van het project vooraf concreet worden vastgesteld. Hierdoor slagen wij er altijd weer in om samen met de opdrachtgever een leuk, passend en effectief bordspel of kaartspel op maat te realiseren. Ook voor uw organisatie. Houd wel rekening met een minimale oplage van 1.000 spellen. Bel naar 06 397 537 05 voor direct contact met Hans of één van zijn collega's. Wij leggen graag precies uit wat er mogelijk is.

Professioneel, goed én voordelig!
Door de ruime ervaring van ons ontwikkelteam met de ontwikkeling en realisatie van kaartspellen, bordspellen, digitale spellen en games, kunnen wij snel schakelen om het spel voor u te maken dat u nodig heeft. U verdient het om een eigen spel te laten maken. Wilt u weten wat het kost? Bekijk dan onze gunstige prijzen of stuur ons direct een mail. Neem contact met ons op voor een offerte.

Inzetmogelijkheden van een spel op maatBenieuwd naar uw eigen spel op maat? Neem dan contact met ons op