<logo The Game Master

 

Nieuws paginaSpellenagendaSpellen op maatverkooppuntenlinksOver The Game MastercontactHome - English Home - English Home - Nederlands

Telefoon 0180-756193

Twitter Facebook

Jubileumspel op maat - The Game Master

Bestaat uw bedrijf 10, 25, 50 of misschien wel 100 jaar?
Laat uw eigen jubileumspel op maat maken door het ontwerpteam van The Game Master dat meerdere succestitels heeft ontwikkeld en spellenprijzen heeft ontvangen. U kunt aangeven wat voor een soort spel u wenst of welke boodschap u wilt overbrengen en wij ontwerpen het spel. Als opdrachtgever behoudt u de regie, maar het werk ligt bij The Game Master. Wij hebben al meer dan 50 bord-, kaart- en simulatiespellen ontwikkeld voor bedrijven en consumenten. Stuur ons een mail voor een vrijblijvende offerte of bel naar 06 397 537 05. Het is ook mogelijk om ons op dit algemene nummer een sms of app te sturen.

Onze belofte:
"Wij zorgen voor een mooi, uniek en blijvend jubileumkado voor uw medewerkers en uw relaties."

Voorbeelden van jubileumspellen:
Jubileumspel voor het 100-jarig bestaan van Agio Sigaren
Koninklijke Auris Groep 25 jaar - het Auris Verhalenspel
Eventspel voor jubileum Radboud Universiteit Nijmegen

Capa d'Oro

foto-impressies jubileumspellen op maat: 100 jaar Agio Sigaren (Capa d'Oro), 10 jaar Auris groep (Verhalenspel) en 25 jaar Radboud (Verbind de Wereld) levend bordspel event met honderden deelnemers

Stuur een e-mail naar: sales@thegamemaster.nl
voor een vrijblijvende offerte, afspraak of meer informatie over uw eigen jubileumspel op maat.

Voordeliger dan u denkt!
Een spel op maat is voordeliger dan u denkt! Neem contact met ons op door uw wensen te mailen. Onze prijzen maken duidelijk waarom er maar één Game Master is, zeker omdat u altijd een uniek eigen spel krijgt van hoge kwaliteit. Wij kunnen ook een bestaand spel bedrukken. Vaak is dat extra voordelig. Lees meer over The Game Master op onze bedrijfspagina.

Gedegen aanpak
The Game Master is een Nederlandse speluitgeverij met een gedegen aanpak. Samen met u, als opdrachtgever, bespreken we eerst wat het doel van het spel moet zijn. Wat wilt u communiceren, overbrengen of delen? Of wilt u graag een kerstspel of jubileumspel voor uw medewerkers dat precies vertelt wat uw organisatie uniek maakt? Wij maken voor u een plan en een ontwerp en stemmen alles goed met u af gedurende het verloop van het project. We hebben dit voor meerdere bekende organisaties gedaan en doen dit ook graag voor u.

Benieuwd naar uw eigen jubileumspel op maat? Mail dan naar The Game Master

Hierboven vind u foto-impressies van het familiespel De Ontembare Stad (winnaar Nederlandse Spellenprijs 2005). Maak dit spel op maat door het te bedrukken, of laat een geheel eigen versie van De Ontembare Stad maken met eigen kaartjes. Alles is mogelijk bij een spel op maat. Houd u rekening dat het minimale aantal bij het aanpassen op maat 1000 stuks is. Een idee voor een jubileumspel op maat voor een gemeente, bouwer of ingenieursbureau.