logo The Game Master

 

Nieuws paginaSpellenagendaSpellen op maatverkooppuntenlinksOver The Game MastercontactHome - English Home - English Home - Nederlands

 

Twitter Facebook

Wat is de prijs van een spel op maat?

Uw spel op maat bij The Game Master kan al vanaf EUR 7,50
The Game Master ontwikkelt uw spel op maat vanaf uw eerste idee t/m de productie van uw bord- of kaartspel.
U heeft uw eigen spel op maat al vanaf EUR 7,50 per stuk.U krijgt een origineel spel, uitgevoerd met duurzame materialen. Wij hanteren de "Duitse standaard" voor de uitvoering van het spel. U heeft hierdoor standaard een stevig spelbord, speelkaarten die lang mee gaan en uiteraard worden speldoos en spelbord afgewerkt met een speciale beschermende coating. Alles prachtig full colour uitgevoerd. Bekijk onze prijstabel voor onze prijzen voor een bordspel op maat of een kaartspel op maat. Wij ontwikkelen het spel in zijn geheel, precies zoals u het wilt.

Een professioneel spel vanaf 1.000 stuks
Heeft u nog geen idee hoe het spel moet werken, maar u weet wel wat u graag wil bereiken en wie? Schakel dan de professionals van The Game Master in. Wij maken het spel geheel voor u op maat. U geeft de randvoorwaarden aan en wij creëren met en voor u een origineel spel, precies op maat. Houd u wel rekening met een minimum oplage van 1.000 stuks. Hierdoor kunnen wij u de kwaliteit bieden, die u van ons mag verwachten.Custom-made spellen bij 100-1000 stuks
Als u minder spellen wilt laten maken, dan kunt u ook één van onze mooie bordspellen laten bedrukken met uw bedrijfslogo of een tekst naar keuze. Bekijk ons speloverzicht. Een bestaand spel laten bedrukken is meestal veel voordeliger dan een geheel eigen spel op maat. Een tussenvorm is ook mogelijk. Laat bijvoorbeeld je eigen kaartset maken om een bestaand spel te personaliseren. De afbeeldingen van de kaartjes van De Ontembare Stad hieronder, laten zien hoe je een spel een eigen gezicht kunt geven met eigen gebouwkaartjes.
De prijs van uw eigen spel op maat
Hieronder vind u de prijzen inclusief spelontwikkeling, grafisch ontwerp en de productie van uw eigen spel op maat. Een volledig turn-key project waarin u als opdrachtgever slechts hoeft aan te geven hoe u het spel wilt inzetten.

 
5.000
3.000
2.000
1.500
1.000
Prijs per kaartspel
7,95
9,95
12,95
14,95
19,95
Prijs per bordspel
17,50
19,95
24,95
29,95
34,95

Onze prijzen zijn in euro's, inclusief verzendkosten en exclusief BTW op basis van een uitvoering met standaardmaten en reguliere spelmaterialen.

Specificatie van uw spel op maat

Standaard wordt een kaartspel uitgevoerd in een vouwdoosje met 55 speelkaarten. Uw bordspel op maat bestaat uit een spelbord, 55 speelkaarten, 5 pionnen en 1 dobbelsteen. Uiteraard wordt uw kaartspel op maat of bordspel op maat full colour uitgevoerd en bevatten deze de spelregels. De prijzen in de tabel hierboven zijn gebaseerd op deze uitvoering. U kunt u deze uitvoering eventueel laten aanpassen aan uw specifieke wensen.


Spel laten bedrukken: vanaf 100 stuks
Wilt u een bijzonder kado geven als relatiegeschenk of aan uw medewerkers, maar het gaat om een kleine oplage, dan kunt u ook één van onze bestaande spellen laten bedrukken. Hier vindt u onze spellenassortiment waaronder de populaire spellen Rotterdam, De Ontembare Stad en Hotel Amsterdam. Het spel Rotterdam (afbeelding) is zeer populair als relatiegeschenk of kerstgeschenk voor havenbedrijven.

Referenties
Eerder ontwikkelden wij onder meer spellen voor Agio sigaren, Alrijne zorggroep, Arduin groep, Koninklijke Auris Groep, Bredenoord aggregaten, CED groep, DWA ingenieurs, Elver, Europese Commissie, GI Promotions, HEMA, LEAF Holland BV, Gemeente Haaglanden, Gemeente Zuidplas, Gemeentelijk Havenbedrijf Rotterdam, Havenpolitie Rotterdam, Ministerie van Defensie, Ministerie van Financiën, OC Verhulst, Van Omme & De Groot bouwers, Ontwikkelingsbedrijf Gemeente Amsterdam, RABO Bank, Radboud Universiteit, Rutgers Stichting, Scouting Nederland, de Spaansen Groep, Stichting OPOCK en Young Works.

Ook benieuwd naar uw eigen spel op maat? Mail dan naar The Game Master.