logo the gamemaster

 

Nieuws paginaSpellenagendaSpellen op maatverkooppuntenlinksOver The Game MastercontactHome - English Home - English Home - Nederlands

 

Twitter Facebook

Spel laten bedrukken - bel naar 06 397 537 05

Voordelig een spel laten bedrukken?
Wilt u een beperkt aantal spellen weggeven (100-500 stuks), maar er toch een speciaal kado van maken? Dan is een spel laten bedrukken dé oplossing. U kunt kiezen uit een groot aantal leuke gezelschapsspellen voor jong en oud. Bekijk ons spellenoverzicht of bekijk direct een familiespel, kinderspel of expertspel. Wij laten uw gekozen spel voor maar 2 euro bedrukken met uw bedrijfslogo of met een speciale tekst er bij (tot 3 drukkleuren). Zo heeft u toch een uniek kado! U krijgt zelfs 15% bedrijfskorting bij een afname van 150 spellen of meer.

Spellentips
De spellen Rotterdam en Hotel Amsterdam zijn zeer gewild als relatiegeschenk. Maar The Game Master heeft meerdere prijswinnende topspellen. Vraag een vrijblijvende prijsopgaaf aan of bel The Game Master: 0180-756193. Wij kunnen uw boodschap vertalen in een blijvend geschenk of aandenken. Een jubileum is bijvoorbeeld een uitstekende gelegenheid om een spel op maat te laten maken, maar ook na afronding van een groot project, het communiceren van een nieuwe naam of logo kan een spel met mooie bedrukking een mooi geschenk zijn.

Impressies van het familiespel Rotterdam. Diverse bedrijven in de haven hebben de cover of het spelbord van het gevarieerde havenspel Rotterdam laten bedrukken met logo, afbeelding en tekst.

15% korting op de winkelprijs
U kunt een spel laten bedrukken vanaf 100 stuks. Bestelt u 150 stuks of meer, dan krijgt u nog eens 15% korting op de winkelprijs van het spel. Kies een spel uit en laat een bordspel of kaartspel bedrukken met uw bedrijfslogo. Bij aantallen boven de 500 stuks is het ook mogelijk een compleet eigen ontwerp van de doos of het spelbord te laten maken. Spel op maat. Vraag nu een offerte aan!

Verzending en verpakking geregeld!
Wij kunnen ook zorgen voor een cadeau verpakking en de verzending van de spellen. Een spel van The Game Master is een prachtig geschenk voor uw waardevolle medewerkers of dierbare klanten. De spellen van The Game Master zijn er in verschillende thema’s, voor verschillende leeftijden en gevarieerde prijsklassen. De kwaliteit van de spellen is gegarandeerd goed. Hieronder vind u een impressie van het prachtig vormgegeven bordspel De Koningsburcht. Van dit spel hebben we nog een beperkt aantal exemplaren beschikbaar dus neem direct contact op als u dit spel wil bestellen door te bellen naar 06 397 537 05 of stuur ons een e-mail.

Topspellen
De gezelschapsspellen van de Nederlandse speluitgeverij The Game Master winnen regelmatig onderscheidingen voor De Nederlandse Spellenprijs, de Gouden Ludo en Speelgoed van het Jaar. Dit is uw kans om voor uw bedrijf een topspel aan te schaffen voor een zeer voordelige prijs. Een blijvend cadeau voor jarenlang spelplezier. Een bedrukking van de cover met uw bedrijfslogo is mogelijk of u laat een spel helemaal op maat maken.

Ik wil een eigen bedrijfsspel op maat laten ontwerpen
Ik wil de contactgegevens van de experts van The Game Master
Ik wil meer weten over The Game Master
Ik wil weten wat de kosten van een spel op maat zijn

Stuur ons een mail of bel ons op 06 397 537 05