logo The Game Master

 

Nieuws paginaSpellenagendaSpellen op maatverkooppuntenlinksOver The Game MastercontactHome - English Home - English Home - Nederlands

 

Twitter Facebook


Verbind de Wereld simulatiespel

Los de wereldproblematiek op met 300 mensen
Het grootste spel dat The Game Master tot nog toe heeft ontwikkeld is het spel op maat Verbind de Wereld dat speciaal voor de Radboud Universiteit werd bedacht. The Game Master creëerde een omgeving met twee groepen spelers, van elk maximaal 150 mensen. In de eerste sessie werden de 230 deelnemers ingedeeld in twee groepen met dezelfde uitgangspunten: zes continenten die er voor moesten zorgen dat hun bevolking tevreden zou zijn. Het ontwerpteam van The Game Master zorgde echter voor een experimentele omgeving die er toe leidde dat de deelnemers verrast waren over de uitkomsten. Na ruim een uur ontdekten de deelnemers spelenderwijs hoe belangrijk samenwerken is.

Serious gaming in simulatiespel
De deelnemers moesten gezamelijk lastige keuzes maken en prioriteiten stellen vanuit hun eigen rol per continent. In deze serious game werd de werkelijkheid nagebootst. Spelers van vlees en bloed gaan iets intensief ervaren en leren hiervan. Dat de hongersnood in Afrika een volledige productiestop in dat continent tot gevolg had, vormde een ramp voor de hele wereldeconomie. Spelenderwijs leerden de spelers hoe ze dit hadden kunnen voorkomen.

Wilt u ook een eigen spel op maat laten maken voor een speciaal evenement? Neem dan contact op met The Game Master door een mail te sturen.


Een spel voor uw jubileum of ander event?

Heeft u een speciale bijeenkomst, bijvoorbeeld voor het vieren van een jubileum? Of u wilt een missie uitdragen, of een nieuwe bedrijfsnaam op ludieke wijze verspreiden? Of al uw relaties uitnodigen voor een speciaal event? Misschien wilt u wel een blijvend kado meegeven na afloop? Met 10 jaar ervaring met het ontwikkelen van spellen op maat zorgen wij er voor dat u helemaal zelf kunt bepalen wat voor een soort spel u wilt hebben. Wij maken het voor u!


Hoe werkt het?
Heel simpel. U geeft aan wat u precies wilt. Voor welk doel u het spel op maat wilt inzetten. Dat kan voor trainingen, educatie, communicatie, maar ook natuurlijk als een kerstgeschenk of jubileumspel op maat. Ook als u al een spel heeft ontworpen kunnen wij u professioneel advies geven voor elke fase van ontwikkeling t/m productie van het spel. Stuur ons een e-mail voor meer informatie.

Overige producten/diensten
- Bordspel op maat
- Kaartspel op maat
- Spel bedrukken
- Speladvies
- meer over The Game Master


Benieuwd naar uw eigen spel op maat? Mail dan naar The Game Master of bel naar 06 397 537 05.

Hierboven vind u foto-impressies van het prijswinnende bordspel De Ontembare Stad (NSP 2004), een spel over de ontwikkeling van een kleine nederzetting tot een citadel, dat zich afspeelt in de Middeleeuwen. Zeker voor een stad is het leuk dit spel helemaal op maat te maken: uw eigen stadspel op maat met eigen gebouwen en stadswijken. Een echt spel op maat voor een gemeente.