logo The Game Master

 

Nieuws paginaSpellenagendaSpellen op maatverkooppuntenlinksOver The Game MastercontactHome - English Home - English Home - Nederlands

 

Twitter Facebook

Bordspel op maat - The Game Master natuurlijk!

Een vertrouwd adres voor een bordspel op maat
De specialisten van The Game Master ontwikkelen sinds 2004 bordspellen voor consumenten en organisaties.
Met onze bordspellen voor consumenten hebben we diverse onderscheidingen gewonnen. In 2005 kwamen de eerste aanvragen voor een (bord)spel op maat. Sindsdien ontwikkelt het succesvolle ontwerpteam van The Game Master ieder jaar nieuwe bordspellen op maat voor het bedrijfsleven en non-profit organisaties.

Capa d'Oro

foto-impressies van bordspellen op maat voor Agio Sigaren (Capa d'Oro links), Bredenoord Energie (projectopdrachten in het Energiespel, midden) en de Auris groep (Verhalenspel, rechts)

Uw eigen bordspel op maat met Output Driven Modellering
Voor elk nieuwe bordspel op maat maken wij een eigen uniek ontwerp. Dit is afhankelijk van het doel van het spel. Is het voor een kerstpakket, jubileum of nieuwjaarsmeeting? Wordt het spel educatief ingezet of voor promotie? Ook de doelgroep en de kenmerken van de organisatie bepalen natuurlijk in sterke mate hoe het ontwerp moet zijn.
The Game Master hanteert Output Driven Modellering bij de ontwikkeling van elk spel: u bepaalt wat u er uit wilt halen. Wij modelleren een spel dat deze functie optimaal vervult, waardoor uw bordspel op maat als instrument kan worden ingezet voor communicatie, promotie, educatie en/of voor plezier. Precies zoals u het wilt!

Gedegen aanpak
Op basis van een intake gesprek worden de randvoorwaarden in kaart gebracht. Wat wilt u bereiken, wanneer en met welke middelen? The Game Master maakt een offerte met een plan van aanpak. Na een akkoord kan het ontwerpen beginnen. Bekijk onze contactpagina op voor een vrijblijvend intake gesprek met één van onze speladviseurs.
Of stuur ons een e-mail. Benieuwd naar The Game Master zelf, bekijk dan over ons.

Referenties

- Bedrijfsleven, onder meer Agio Sigaren, BAS Trucks, Bredenoord aggregaten, HEMA, LEAF Holland, RABO Bank, Scouting Nederland, Scouting Nederland, Van Omme & De Groot, Young Works.

- Non-profit organisaties, onder meer de Alrijne zorggroep, Arduin, CED groep, Gemeente Haaglanden, Gemeente Nieuwerkerk aan den IJssel, Havenpolitie Rotterdam, Rutgers Stichting, Scouting Nederland.

- Onderwijsinstellingen zoals de Koninklijke Auris Groep, Radboud Universiteit Nijmegen en RU Groningen.

Een spel voor 300 mensen
Speluitgeverij The Game Master is voor veel organisaties een vertrouwd adres voor een bordspel op maat, maar ook voor een kaartspel op maat, serious gaming en eventspellen. Bedrijfssimulaties of wereldhandelsspellen voor groepen tot 300 deelnemers. Misschien iets voor uw organisatie? Voor een komende meeting, event of jubileum.

Voordeliger dan u denkt!
Een bordspel op maat is voordeliger dan u denkt! Onze prijzen maken duidelijk waarom er maar één Game Master is. U kunt ook één van onze bestaande spellen laten bedrukken. Mail The Game Master voor uw specifieke wensen.Wij maken plezier!