logo The Game Master

 

Nieuws paginaSpellenagendaSpellen op maatverkooppuntenlinksOver The Game MastercontactHome - English Home - English Home - Nederlands

 

Twitter Facebook

Een spel als relatiegeschenk

Bent u op zoek naar een leuk bordspel als relatiegeschenk?
Speluitgeverij The Game Master heeft een ruim assortiment aan bord- en kaartspellen, die zeer geschikt zijn als relatiegeschenk. U kunt een spel geheel op maat laten maken of één van onze unieke spellen laten bedrukken met uw bedrijfslogo of een eigen tekst. Uw spel wordt per stuk goedkoper bij grotere aantallen. Bij kleine aantallen kunt u een voordelig relatiegeschenk aanschaffen, door één van onze mooie spellen uit te kiezen. Voor elk budget hebben wij een geschikt spel. Mail uw wensen en wij doen u een vrijblijvend aanbod. Onze prijzen.

Bordspellen als relatiegeschenk
Speluitgeverij The Game Master heeft een breed assortiment van kleine en grote spellen. Onze spellen worden regelmatig onderscheiden met spellenprijzen.

Top 5 van meest verkochte spellen als relatiegeschenk
1. Rotterdam
2. Hotel Amsterdam
3. Klussen met Koeien
4. De Ontembare Stad
5. Zwarte Kater

Kaartspellen als relatiegeschenk
De koeienspellen Koe zoekt Boer, Klussen met Koeien en Gooische Koeien zijn uitstekend geschikt als presentje. Deze spellen kosten een paar euro, vallen altijd in de smaak en zorgen altijd voor een glimlach. Bestel nu alvast uw relatiegeschenk. Mail naar sales@thegamemaster.nl voor een vrijblijvende offerte op maat.

Luxe spellen als relatiegeschenk
Een mooi spel cadeau geven als relatiegeschenk is ook mogelijk. Zo kunt u bijvoorbeeld de spellen Mombasa, Opera en De Koningsburcht direct bij The Game Master te bestellen. Deze luxe spellen zorgen voor een unieke ervaring en een blijvende herinnering. De kwaliteit van de gebruikte materialen en verpakking, de mooie uitvoering en de unieke spelwerking met meerdere lagen zorgen voor jarenlang spelplezier met de expertspellen van The Game Master.

Meer weten?
Informeer nu voor uw relatiegeschenk bij The Game Master. Speluitgeverij The Game Master, al jarenlang een vertrouwd adres voor topspellen als relatiegeschenk. Wij vertalen uw wensen in een uniek spel voor uw organisatie, precies passend en niet een variant op een bestaand bedrijf. Prijzen voor een uniek spel op maat vindt u hier

Een kleinere oplage?
Heeft u behoefte aan een kleinere oplage, maar u wilt toch een uniek spel als relatiegeschenk? Kies dan uit één van onze unieke spellen en laat deze spellen bedrukken. Dit kan al vanaf 100 stuks, mits de spellen op voorraad zijn heeft u de spellen dan al met bedrukking binnen twee weken in huis.
 
Neem contact op met The Game Master.
Wilt u een offerte laten maken? Stuur uw wensen dan via deze mail.