header The Game Master

 

Nieuws paginaSpellenagendaSpellen op maatverkooppuntenlinksOver The Game MastercontactHome - English Home - English Home - Nederlands

 

Twitter Facebook

Een training van 3 volle dagen of een leuke game en een borrel?
Bel The Game Master 06-39753705 voor gamification van jouw boodschap!

.... ....

Voor het Ministerie van Defensie ontwikkelden wij het digitale spel Het Wiel van Kennis, voor de Rabobank Tilburg het bordspel De Klant Centraal en voor de Radboud een serious "event" game voor 300 deelnemers.


Gamification in de praktijk
- Kennisoverdracht met een digitale game
- Bewustwording met een game met high impact
- Gedragsverandering met een serious game
- Missie delen met een serious game
- Participatie of informatie verzamelen met een game

Gamification hoeft niet duur te zijn
Digitale games laten ontwikkelen kan gemakkelijk EUR 20.000 kosten. Dit kan een stuk voordeliger. The Game Master biedt games vanaf EUR 2.500. Wij kunnen een game op maat maken of een bestaand format voor uw doelstellingen van de gamification tool aanpassen. The Game Master bouwt succesvolle games sinds 2005.
Wilt u een goede game, met een kop en een staart, met meetbare resultaten en objectieve leermethoden? Of stuurt u uw medewerkers liever op een saaie drie dagen durende cursus? Zet gamification nu in! Het kan gewoon.

Bel The Game Master op ons telefoonnummer 06-39753705 voor een adviesgesprek. Het is ook mogelijk om ons een mail te sturen, een app of een SMS naar het bovenstaande telefoonnummer.Waarom kiezen onze klanten voor The Game Master?
- Regenomeerde uitgever in de branche - diverse nominaties en spellenprijzen, zie onze trofeeënkast
- Maximale impact: onze serious games hebben een high impact (20x hoger dan auditieve trainingen)
- Flexibel én voordelig: digitale games en niet-digitale games, prijzen serious games vanaf EUR 2.500
- Ervaren in games met verschillende doelgroepen en aantallen deelnemers (tot 300)
- Maximale flexibiliteit: digitale (serious) game, bordspel, kaartspel of serious game / eventspel

Een goede serious game is 20x effectiever
Op basis van onderzoek blijken onze games 20x effectiever dan auditieve trainingen en 5x effectiever dan een visuele training. Leren door te ervaren, dat is de essentie van een goede toepassing van gamificatie of gamification in trainingen, opleidingen of bijvoorbeeld bij de formulering van normen en waarden, bedrijfsmissies of het gezamenlijk ontwikkelen van een visie. Door fouten te maken, leer je het snelst. Dit vormt de basis voor verandering. Daarna ga je aan de slag met wat je geleerd hebt, zodat je weet hoe het beter kan. Koppel inzicht aan gedrag en ervaring!

Compleet aanbod mogelijk
Wij kunnen het hele pakket leveren, inclusief begeleiding van de hele dag of avond. Met of zonder eten en drinken. Afhankelijk van uw wensen. Wij werken samen met trainers, verandermanagers en spelleiders om u een onvergetelijke dag, middag of avond te bezorgen. Gamification levert aanzienlijk hogere resultaten op en het is ook nog eens een veel leukere manier om te leren. Daar hoort een compleet programma bij. Wij maken plezier!

Benieuwd naar uw eigen serious game op maat? Neem dan conact met ons op. Zie ook over ons.

Wij helpen u graag verder!