logo The Game Master

 

Nieuws paginaSpellenagendaSpellen op maatverkooppuntenlinksOver The Game MastercontactHome - English Home - English Home - Nederlands

 

Twitter Facebook


Simulatiespel - verbind de Wereld

Los de wereldproblematiek op met 300 mensen
Het grootste simulatiespel dat The Game Master tot nog toe heeft ontwikkeld is het spel op maat Verbind de Wereld dat speciaal voor de Radboud Universiteit werd bedacht en ontwikkeld. The Game Master creëerde een omgeving met twee groepen spelers, van elk maximaal 150 mensen. Beide groepen kregen exact dezelfde uitgangspunten: zes continenten die er voor moesten zorgen dat hun bevolking tevreden zou zijn. Het ontwerpteam van The Game Master zorgde echter voor een experimentele omgeving die tot zeer verrassende resultaten leidde. De deelnemers aan het 75 minuten durende event leerden spelenderwijs hoe belangrijk samenwerken is.

Serious gaming in simulatiespel
De deelnemers moesten gezamelijk lastige keuzes maken en prioriteiten stellen vanuit hun eigen rol per continent. Deze serious game noemen wij ook wel een simulatiespel. Een werkelijke situatie wordt nagebootst en spelers van vlees en bloed gaan iets intensief ervaren en leren hiervan.

Wat kost een spel op maat?
Wilt u ook een eigen spel op maat voor één speciaal evenement, of een spel voor een bijeenkomst laten ontwerpen? Bijvoorbeeld om uw visie met uw medewerkers te delen? Bent u benieuwd naar wat dat kost? Neem dan contact met ons op. U bepaalt wat voor een type spel op maat u precies wilt hebben.
Stuur ons een e-mail voor meer informatie.

Een spel voor uw jubileum of ander event?
Heeft u een speciale bijeenkomst, bijvoorbeeld voor het vieren van een jubileum? Of u wilt een missie uitdragen, of een nieuwe bedrijfsnaam op ludieke wijze verspreiden? Of al uw relaties uitnodigen voor een speciaal event? Misschien wilt u wel een blijvend kado meegeven na afloop? Wij hebben ruim vijftig verschillende spellen gemaakt. Onze ruim 10 jaar ervaring met het ontwikkelen van spellen op maat zorgt er voor dat u helemaal zelf kunt bepalen wat voor een soort spel u wilt hebben. Wij maken het voor u!

Hoe werkt het?
Heel simpel. U geeft aan wat u precies wilt. Voor welk doel u het spel op maat wilt inzetten. Dat kan voor trainingen, educatie, communicatie, maar ook natuurlijk als een kerstgeschenk of jubileumspel op maat. Ook als u al een spel heeft ontworpen kunnen wij u professioneel advies geven voor elke fase van ontwikkeling t/m productie van het spel. Stuur ons een e-mail voor meer informatie of bekijk eerst onze prijslijst met de prijzen voor een bordspel op maat of een kaartspel op maat. Dit is al mogelijk vanaf EUR 4,95 voor een kaartspel en EUR 9,95 voor een bordspel op maat.

Overige producten/diensten
- Bordspel op maat
- Kaartspel op maat
- Spel bedrukken
- Speladvies

Unieke aanpak

The Game Master is een Nederlandse speluitgeverij met een unieke formule. Door de eigen ontwerpafdeling worden originele spellen bedacht en ontwikkeld. Spellen op maat ontwikkelen op basis van een gedegen aanpak. Samen met u, als opdrachtgever, bespreken we eerst wat het doel van het spel moet zijn. Wat wilt u communiceren, overbrengen, delen of trainen? Of wilt u graag een kerstspel of een jubileumspel voor uw medewerkers dat precies vertelt wat uw organisatie uniek maakt? Wij maken vervolgens een plan en een ontwerp en stemmen alles goed met u af gedurende het verloop van het project. We hebben dit voor een aantal bekende organisaties gedaan en doen dit graag ook voor u. Uw tijdsinvestering is minimaal en uw rendement maximaal.

Benieuwd naar uw eigen spel op maat? Mail dan naar The Game Master.

Hierboven vind u foto-impressies van het prijswinnende bordspel De Ontembare Stad (NSP 2004), een spel over de ontwikkeling van een kleine nederzetting tot een citadel, dat zich afspeelt in de Middeleeuwen. Zeker voor een stad is het leuk dit spel helemaal op maat te maken: uw eigen stadspel op maat met eigen gebouwen en stadswijken. Een echt spel op maat voor een gemeente.