logo the gamemaster

 

Nieuws paginaSpellenagendaSpellen op maatverkooppuntenlinksOver The Game MastercontactHome - English Home - English Home - Nederlands

 

Twitter Facebook


Nieuwe releases van The Game Master

Nieuwe release

Toelichting nieuwsbericht

 
 
Mainports

Mainports
Op 1 mei is het derde spel in de populaire serie bordspellen
PORTS OF EUROPE bij The Game Master uitgekomen. Dit is wel de meest veelzijdige van de drie. Na Rotterdam en Antwerpen komt dus het spel Mainports, een echte EURO game op de markt: niet alleen de landkaart(en), maar zeker ook de strategische opties en economische afwegingen zorgen dat je hart opeens een sprongetje maakt. En dat terwijl dit een spel is waarvan je de regels binnen 10 minuten onder de knie hebt. Ben jij de slimste scheepsmagnaat?

Vanaf 1 mei in de winkels

   
 

Stieren Versieren

Stieren Versieren
Het is zaterdagavond. De stieren gaan naar de stad op zoek naar die éne droomkoe. Maar waar is zij? Is ze aan het bodypumpen in de fitness club, of vermaakt zij zich uitstekend bij een voorstelling van Don Giovanni?

"Dit tactische kaartspel doorspekt van humor, interactie, stukjes bluf, gelardeed met de unieke illustraties van Wesly Gibs (onder meer Koe zoekt Boer en Stier zoekt Bier) zorgt voor een verbluffende speelervaring."

"Als je een verliefd stel in je Love Shack ziet verdwijnen, dan wordt je intens gelukkig. Je voelt je net Robert ten Brink in All you need is love. Een zéér bevredigende ervaring.
"


Bekijk ook eens previews op Facebook

NU IN DE WINKELS...

   
 

Storymakers
GERELEASED!

Storymakers
Een fantastisch bordspel voor 2-10 spelers van 8 jaar en ouder. Creëer meer dan 100 miljoen verschillende verhalen met dit leuke gezelschapsspel. Met een coöperatieve én een competitieve party spelvariant en meerdere spelniveau's. Goed voor veel speelplezier voor jong en oud! Welk verhaal maak jij?

"De coole vampier, nam zijn viool mee naar een vette house party, speelde de hele nacht door en was intens gelukkig..."


meer weten?


   
 

The Colossus
GERELEASED!

 

The Colossus
In de eerste uitbreiding op het heerlijke light expert bordspel Rhodes voor 2-5(!) spelers van 10 jaar en ouder, kun je ook de Kolossus bouwen. Met nieuwe schepen, opdrachten en ontwikkelmogelijkheden. Inclusief expert-tegels voor de liefhebbers om Rhodes nog spannender te maken...

"Toen Chares van Lindos de opdracht aannam om de Kolossus te bouwen, wist hij niet dat de bouw van een standbeeld van die grootte zo veelomvattend was..."


kijk ook op onze Facebook pagina

 

 

Rhodes
released

Rhodes
In oktober 2016 is het licht-strategisch bordspel Rhodes van Pieter Boots gereleased. Rhodes sluit uitstekend aan bij spelers die bijvoorbeeld graag Catan spelen, maar nét iets meer tactiek en minder geluk willen.
Spelduur 1-1,5 uur. Geschikt voor 2-5 spelers van 10+.


"Je kan het makkelijk met het gezin spelen, maar zij die graag iets meer pit in een spel hebben gaan dit spel ook graag spelen..." (review Roll the Dice) "


meer weten?

   

 

Navegador
Released

Navegador
Navegador is een economisch bordspel van de hand van Mac Gerdts, bekend van IMPERIAL 2030. Het spel heeft ook een Rondel waarop je diverse acties kunt kiezen. Een soepel strategiespel waarin je altijd meer wilt dan je kunt. Navegador kun je - net als Rhodes - ook met 2 t/m 5 spelers spelen.

"Navegador lijkt op het eerste gezicht de meest toegankelijke en vlotte titel uit de Rondel-familie. Dit is een overzichtelijk economisch spel met een beperkte geluksfactor...."
(spelbeschrijving Bordspeler.nl)
"


meer weten?


   

 
 

Home - Agenda - Spel op maat - Winkels