logo the gamemaster

 

Nieuws paginaSpellenagendaSpellen op maatverkooppuntenlinksOver The Game MastercontactHome - English Home - English Home - Nederlands

 

Twitter Facebook


Meer dan 100 miljoen verhalen mogelijk!

co÷peratief spel mét teamvariant

Meer leuke familiespellen

Story Makers - een fantastisch spel!

Welk verhaal wil jij vertellen? Alles mag! Combineer de kaartjes tot een unieke combinatie: jouw verhaal! Schrijf de geheime verhaalcode op. Kennen de andere spelers jou eigenlijk wel? Grote hilariteit als het mis gaat. Zeker als de storymaker hints moet gaan geven!

Story Makers is gezellig en leuk om te spelen. Dit spel heeft ook positieve effecten op jouw creativiteit, taalbegrip, samenwerking, fantasie en communicatie. Het is geschikt voor jong en oud!

Je hoeft niet grappig, leuk of creatief te zijn om dit spel te kunnen spelen! Je hoeft alleen woorden te kunnen lezen.

Karakteristieken:
Spelkenmerken:
2-10(!) spelers
45 minuten
8-99 jaar
Familiespel
Winkeladvies: EUR 24,95
GERELEASED!


Een party versie en... grote griezels... een uitbreiding?
Dit spel Story Makers is een geweldig leuk familiespel, maar misschien nog wel leuker voor volwassenen. Je kunt het coöperatief spelen of in teams in de leuke én spannende party versie. Hilarisch! Er gaan nu zelfs al stemmen op om een 18+ versie van Story Makers te maken. Er liggen al plannen klaar voor de uitbreidingen Grote Griezels, Bizarre Beesten, Ridders & Prinsessen, BN'ers, SF, Zombies en Fantasy. Eerst maar eens met de basisversie beginnen. Ook al goed voor ruim 100 miljoen verhalen:).
Bekijk hier de leuke video met spelende mensen.

Het coöperatieve bordspel Storymakers kun je nu kopen bij:
- The Game-Inn (fysieke winkel in Nieuwerkerk ad IJssel)
- Spellenrijk (grootste webshop van Nederland)
- Spellenwinkel.nl (fysieke winkel in Delft en webshop)
Overigens kun je in deze winkels al(!) onze spellen vinden!

Voor een overzicht van alle winkels waar je onze spellen kunt kopen, ga je naar verkooppunten


Leer elkaar eens beter kennen!
In deze tijd van digitale technieken en mobieltjes is dit spel een aangename verrassing om juist dichter bij elkaar te komen. Dit grappige familiespel kan leerzaam én verhelderend zijn. Probeer te bedenken welk verhaal de storymaker heeft gemaakt, leer elkaar beter begrijpen. Je hoeft niet enorm veel fantasie te hebben om het te kunnen spelen, maar het leert je wel meer je fantasie te gebruiken. Story Makers is absoluut ook geschikt voor mensen met een communicatiebeperking. Het is écht leuk voor jong en oud. Volwassenen hebben een andere beleving en fantasie dan kinderen, dat maakt het éxtra grappig. Wat mooi is, is dat er geen enkel verhaal goed of fout is. Je mag echt elk verhaal verzinnen. Per spelronde kun je kiezen uit maar liefst 810(!) verschillende verhaallijnen. Bizar leuk toch?

Pas op !!! Het ijs breekt...
Gelukkig hoef je niet alleen te raden en te deduceren. In dit spel mag de storymaker diverse vaardigheden laten zien met de hintkaart. Je moet dan iets tekenen, non-verbale communicatie inzetten of geluiden maken. Tja en dan nog gaat het wel eens mis. Gelukkig is dat helemaal niet erg en worden de spelers van zelf ontspannen tijdens het spel. Story Makers is ook een handige tool als je elkaar wat beter wilt leren kennen. Je breekt het ijs snel met Story Makers en komt er spelenderwijs achter wat iemand leuk vindt. Zo kwam laatst iemand er achter dat zijn moeder vroeger non wilde worden! Verrassend!

Verkooppunten
Story Makers verschijnt in veel spellenspeciaalzaken, maar zeker in:
- Boekhandel Donner in Rotterdam
- Koning Willem in Deventer
- Moenen en Mariken in Nijmegen
- Reuzespelplezier in Zottegem
- Spellekijn in Leeuwarden
- Spellenpoort in Amersfoort
- Spelhuis.be in Zonhoven
- Wir War in Groningen

Hier vind je de lijst met alle verkooppunten in Nederland en België. Heeft uw favoriete winkel uw favoriete spel nog niet? Laat ze dan onmiddelijk dit té gekke spel bestellen door contact op te nemen met The Game Master

StoryMakers heeft 7 positieve effecten op de spelers die het aandurven om een beetje out of the box te denken. Het gezellige bordspel Story Makers is positief voor de ontwikkeling van:

Fantasie
Creativiteit
Communicatie
Deductie
Samenwerken
Sociale vaardigheden
Taalgebruik