logo The Game Master

 

Nieuws paginaSpellenagendaSpellen op maatverkooppuntenlinksOver The Game MastercontactHome - English Home - English Home - Nederlands

 

Twitter Facebook

Dilemma verkiezingsspel

Verkiezingsspel op maat voor 150 deelnemers
Het eerste spel op maat dat The Game Master ontwikkelde was in opdracht en in samenwerking met de Gemeente Nieuwerkerk aan den IJssel. Het eventspel "Dilemma" werd speciaal ontwikkeld om de afstand tussen de burger en de politiek te verkleinen. Op meerdere wijkavonden met veelal 80+ deelnemers konden de spelers actief deelnemen aan dit spel waarin lastige keuzes gemaakt moesten worden. Voor één avond mochten zij de keuzes maken van de Gemeentelijke politiek door de budgetten te verdelen en daarna met de gemaakte keuzes aan de slag te gaan om prioriteiten te stellen in speciaal samengestelde werkgroepen. Deze serious game noemen wij ook wel een simulatie of eventspel. Een werkelijke situatie wordt nagebootst en spelers van vlees en bloed gaan iets intensief ervaren en leren hiervan.

Wat kost een spel op maat?
Wilt u ook een eigen spel op maat voor één speciaal evenement, of een spel voor een bijeenkomst laten ontwerpen? Bijvoorbeeld om uw visie met uw medewerkers te delen? Bent u benieuwd naar wat dat kost? Neem dan contact met ons op. U bepaalt wat voor een type spel op maat u precies wilt hebben. Ook kan onze speladviseur u kosteloos bezoeken voor een advies.

Kwaliteit hoeft niet duur te zijn

Wist u al dat een spel op maat helemaal niet duur hoeft te zijn? Het is vaak zelfs goedkoper dan een spel in de winkel, omdat wij besparen op de distributiekosten, onze overhead beperkt is en u daar uw voordeel mee doet.
Onze ruim 14 jaar ervaring met kwaliteitsspellen helpt natuurlijk ook. Bovendien kunt u helemaal zelf bepalen wat voor een soort spel u wilt hebben. Als u een origineel eigen bordspel op maat wilt hebben, dan ontwerpen en produceren wij dat voor u. Ook als u al in gedachten heeft wat voor een soort spel u wilt hebben, dan kunnen wij er voor zorgen dat het spel helemaal klopt voor wat betreft het doel, vormgeving, inhoud, materiaal en spelregels. Wij leveren complete spellen aan en werken met bedrijven die duurzame spellen voor ons maken. Wij doen het graag voor u.

Onze producten/diensten
- Bordspel op maat
- Kaartspel op maat
- Simulatiespel
- Spel bedrukken

Hoe werkt het?
Heel simpel. U geeft aan wat u precies wilt. Voor welk doel u het spel op maat wilt inzetten. Dat kan voor trainingen, educatie, communicatie, maar ook natuurlijk als een kerstgeschenk of jubileumspel. Ook als u al een spel heeft ontworpen kunnen wij u professioneel advies geven voor elke fase van ontwikkeling t/m productie van het spel.
U kunt ons een e-mail sturen waarin u aangeeft wat u graag zou willen, maar u kunt ook gericht een opdracht geven. In onze prijslijst vind u precies hoeveel een spel op maat kost.

Unieke aanpak

The Game Master is een Nederlandse speluitgeverij met een unieke formule. Door de eigen ontwerpafdeling worden originele spellen bedacht en ontwikkeld. Spellen op maat ontwikkelen op basis van een gedegen aanpak. Samen met u, als opdrachtgever, bespreken we eerst wat het doel van het spel moet zijn. Wat wilt u communiceren, overbrengen, delen of trainen? Of wilt u graag een kerstspel of een jubileumspel voor uw medewerkers dat precies vertelt wat uw organisatie uniek maakt? Wij maken vervolgens een plan en een ontwerp en stemmen alles goed met u af gedurende het verloop van het project. We hebben dit voor een aantal bekende organisaties gedaan en doen dit graag ook voor u.

Benieuwd naar uw eigen spel op maat? Mail dan naar The Game Master

Hierboven vind u foto-impressies van het prijswinnende bordspel De Ontembare Stad (NSP 2004), een spel over de ontwikkeling van een kleine nederzetting tot een citadel, dat zich afspeelt in de Middeleeuwen. Zeker voor een stad is het leuk dit spel helemaal op maat te maken: uw eigen stadspel op maat met eigen gebouwen en stadswijken. Een echt spel op maat voor een gemeente.