logo the gamemaster

 

Nieuws pagina Spellen agenda webshop Spellen op maat verkooppunten links Over The Game Master contact Home - English Home - English Home - Nederlands

 

Twitter Facebook


Speluitgeverij The Game Master B.V. - Nieuwerkerk a/d IJssel - 0180-756193

Direct naar: aanpak - contact - historie - hoofdactiviteiten - klanten

Onze missie: Wij maken plezier!
Een spel moet spannend en uitdagend zijn, plezier opleveren, sociale interactie versterken en het liefst ook leerzaam zijn. Daarnaast vinden wij originaliteit en duurzaamheid belangrijke randvoorwaarden voor een goed spel. Wij maken veel plezier en winnen daarmee ook regelmatig spellenprijzen. Verder doen wij continu onderzoek naar de positieve effecten van een (educatief) spel of game voor de ontwikkeling van bedrijfsspellen, spellen op maat en serious games. Onze games zijn 20x effectiever dan "old school" leermethoden. Bovendien is het veel leuker dan luisteren én onthoud je het veel beter!


Educatieve spellen en games
Het educatieve bordspel Girls'Choice, dat wij samen met de Rutgers Stichting hebben ontwikkeld, is al sinds 2006 een vaste waarde in de voorlichting van jonge meiden. Met de CED Groep ontwikkelden wij Stap in de Wereld, een spel dat kinderen met een autistische beperking helpt zelfstandiger te worden.
Naast diverse bedrijfsspellen met simulaties van processen en markten, bijvoorbeeld voor de RABO bank en de HEMA, worden wij ook regelmatig gevraagd om sociale games te ontwikkelen.
Ronduit uniek is de serious game Verbind de Wereld (zie afbeelding rechts). Een serious game met een enorme impact op alle 300(!) deelnemers.

Benieuwd?
Bel ons op 0180-756193 of stuur een mail naar info@thegamemaster.nl


Hoofdactiviteiten
The Game Master maakt sinds 2004 met veel plezier bordspellen, kaartspellen, serious games en digitale spellen. Gezelschapsspellen voor in de winkel én spellen op maat in opdracht voor bedrijven, overheden en onderwijsinstellingen. Voor een event, jubileum, naamswijziging, kerstpakket of een bordspel of kaartspel voor educatie of voorlichting.


Onze klanten
Wij bestaan dankzij onze klanten. Wij bedanken hierbij heel graag als eerste de vele spelliefhebbers die onze bord- en kaartspellen met veel plezier spelen, maar die wij ook persoonlijk kennen door ontmoetingen op beurzen. Ook gaat onze dank uit naar de spellenspeciaalzaken die ons hierbij helpen! En niet te vergeten onze opdrachtgevers zoals de RABO Bank,Rutgers, Koninklijke Auris Groep, Van Omme & De Groot, Agio Sigaren, HEMA, Bredenoord, Scouting Nederland, Elver, CED Groep en vele anderen voor het vertrouwen en de fijne samenwerking.


Onze aanpak: output driven
Als we een spel op maat maken, dan kijken we met de opdrachtgever welke doelen bereikt moeten worden door het spel of de game. Dat is ons beginpunt. Is het spel voor plezier of moeten de spelers ook iets leren? Verder moet een spel passen bij de doelgroep, zodat het niet te moeilijk is bijvoorbeeld. Wij bouwen het spelsysteem zodanig dat het leereffect maximaal is. The Game Master past deze methode toe op serious games, educatieve spellen, consumentenspellen en bedrijfsspellen. Benieuwd naar de mogelijkheden?
Maak een afspraak met ons voor een vrijblijvende offerte.
Wij maken graag plezier! Ook met en voor u :).

Bel ons op 0180-756193 of stuur een mail naar info@thegamemaster.nl


Contact

Onze bordspellen zijn altijd te verkrijgen in de betere spellenspeciaalzaken in de Benelux: verkoopadressen
Wilt u onze producten direct bij ons bestellen voor uw organisatie of bent u een winkel? mail ons
Ook kunt u een speciale prijs krijgen bij de bestelling van een groter aantal spellen voor een kerstpakket, als relatiegeschenk of promotie-actie. Bel ons op 0180-756193 als u meer wilt weten.

naar boven ^

Wij maken plezier!