logo The Game Master

 

Nieuws paginaSpellenagendaSpellen op maatverkooppuntenlinksOver The Game MastercontactHome - English Home - English Home - Nederlands

 

Twitter Facebook

Bordspel op maat - bel The Game Master op 0180-756193

Wordt het niet eens tijd voor uw eigen originele bordspel op maat?
Sinds 2004 ontwikkelt The Game Master ieder jaar nieuwe spellen voor de consumentenmarkt. Het eerste bordspel, De Ontembare Stad, won de Nederlandse Spellenprijs. Na dit succes volgden meerdere onderscheidingen voor nieuw ontwikkelde spellen. In 2005 kwamen de eerste aanvragen voor een (bord)spel op maat. Al snel ontwikkelde het succesvolle ontwerpteam van The Game Master simulatiespellen, educatieve bordspellen, jubileumspellen en andere spellen op maat voor relaties en kerstgeschenk.

Capa d'Oro

foto-impressies van bordspellen op maat voor Agio Sigaren (Capa d'Oro links), Bredenoord Energie (projectopdrachten in het Energiespel, midden) en de Auris groep (Verhalenspel, rechts)

Wie gingen u voor?
Het ontwerpteam van The Game Master bedacht onder meer spellen voor HEMA, Rutgers WPF, Agio Sigaren, Koninklijke Auris Groep en de Radboud Universiteit. Daarnaast bordspellen op maat voor bedrijven in de bouw, fast moving consumer markets, opleidingsbranche en voor het onderwijs. Speluitgeverij The Game Master is een vertrouwd adres voor een bordspel op maat, kaartspel op maat, serious gaming en eventspellen voor honderden spelers. Met spellen voor wel 300 deelnemers. Misschien iets voor uw organisatie? Voor een komende meeting, event of jubileum.

Voordeliger dan u denkt!
Een spel op maat is voordeliger dan u denkt! Onze prijzen maken duidelijk waarom er maar één Game Master is. Bovendien krijgt u altijd een uniek eigen spel, voor uw doelgroep en precies met úw boodschap. Door een slim ontwerp, aantrekkelijke vormgeving en het uitstekende spelmateriaal komt uw spel steeds weer op tafel. U kunt ook één van onze bestaande spellen laten bedrukken. Benieuwd naar uw eigen spel op maat? Mail The Game Master of bel ons op kantoortijden: 0180-756193. Het is ook mogelijk alleen voor het ontwerpen van een spel te betalen.

Lees meer over Speluitgeverij The Game Master op onze bedrijfspagina.