logo The Game Master

 

Nieuws paginaSpellenagendaSpellen op maatverkooppuntenlinksOver The Game MastercontactHome - English Home - English Home - Nederlands

 

Twitter Facebook

SPEELAGENDA 2017 - THE GAME MASTER

Bordspel_De_Ontembare_Stad

Programma beurzen / releases 2017

Zomerspel 17 en 18 juni
Tijdens Zomerspel worden onze spellen gedemonstreerd door een aantal enthousiaste vrijwilligers. Dit evenement staat in het kader van de Middeleeuwen. We spelen onder meer De Koningsburcht, De Ontembare Stad, Mombasa, Navegador en Rhodes (2x).
Website Zomerspel

Pre Release op 1 juli
Op 1 juli 2017 om 14:00 uur is het dan zo ver. Dan kun je in de boekhandel Donner, aan de Coolsingel in hartje Rotterdam, een eerste exemplaar van Story Makers scoren. Het 5 jaar durende avontuur van The Game Master kun je volgen in de presentatie. Laat je inleiden in de wondere wereld van de creatie van een nieuw bordspel. Welke hobbels vind je op je pad? Presentatie door spelauteur Hans van Tol.
Aankondiging Donner

Release op 3 juli
Vanaf maandag 3 juli vind je Story Makers, een spel met maar liefst 7(!) positieve effecten op het hele gezelschap, in de betere spellenspeciaalzaken in Nederland en België. Je kunt een exemplaar scoren met 5 euro korting tijdens de pre-release in Rotterdam of door deze nu al voor te bestellen bij één van de aangesloten winkels. Ruim 100 miljoen knotsgekke verhalen, een supergezellig, grappig en sociaal spel, en dat voor maar EUR 24,95 in de winkel. Probeer het zelf, zelfs wildvreemden die dit spel spelen, leren elkaar razendsnel kennen. Wij maken plezier!
Verkooppunten


Programma beurzen / releases najaar

08-10 Pre-release The Colossus (onder voorbehoud)
26-10 SPIEL'17 in Essen (Duitsland)
11-11 Spellenspektakel in Eindhoven
25-11 SPEL 2017 in Antwerpen

Een evenement gemist? Of wil je op de hoogte blijven van onze nieuwste releases? Bekijk onze leuke foto's van events en nieuwe spellen op onze Facebook pagina of abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief. Onze nieuwste releases vind je ook op onze release pagina.

Wij maken plezier!

The Game Master


Home - Kids - Familie - Experts - Winkel - Nieuwsbrief