logo The Game Master

 

Nieuws paginaSpellenagendaSpellen op maatverkooppuntenlinksOver The Game MastercontactHome - English Home - English Home - Nederlands

 

Twitter Facebook

SPEELAGENDA THE GAME MASTER

Bordspel_De_Ontembare_Stad

Programma beurzen / releases 2017

Zomerspel 17 en 18 juni
Tijdens Zomerspel worden onze spellen gedemonstreerd door een aantal enthousiaste vrijwilligers. Dit evenement staat in het kader van de Middeleeuwen. We spelen onder meer De Koningsburcht, De Ontembare Stad, Mombasa, Navegador en Rhodes. Website

Pre Release op 1 juli
Op 1 juli 2017 om 14:00 uur is het dan zo ver. Dan kun je in de boekhandel Donner, aan de Coolsingel in hartje Rotterdam, een eerste exemplaar van Story Makers scoren. Het 5 jaar durende avontuur van The Game Master kun je volgen in de presentatie. Je wordt meegenomen door de wondere wereld hoe een idee tot een spel kan leiden. Welke hobbels overwonnen moeten worden. Een spel in al zijn stadia. Presentatie door spelauteur Hans van Tol.

Release op 3 juli
Je kunt een exemplaar scoren met een mooie korting tijdens de pre-release in Rotterdam, maar op maandag 3 juli verschijnt het spel ook in alle spellenspeciaalzaken in de Benelux. Woon je niet in de buurt van Rotterdam, bestel het spel dan voor bij ouw favoriete spellenwinkel of shop. Story Makers gaat maar EUR 24,95 kosten in de winkel. Geen geld voor meer dan 100 miljoen knotsgekke, spannende of dramatische verhalen. Probeer het zelf, zelfs wildvreemden die dit spel spelen, leren elkaar razendsnel kennen. Jammer genoeg niet altijd van hun beste kant:).

Programma beurzen / releases najaar

08-10 Pre-release The Colossus
26-10 SPIEL'17 in Essen (Duitsland)
11-11 Spellenspektakel in Eindhoven
25-11 SPEL 2017 in Antwerpen

Een evenement gemist? Of wil je op de hoogte blijven van onze nieuwste releases? Bekijk onze leuke foto's van events en nieuwe spellen op onze Facebook pagina of abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief. Onze nieuwste releases vind je ook op onze release pagina.

Wij maken plezier!

The Game Master


Home - Kids - Familie - Experts - Winkel - Nieuwsbrief