logo The Game Master

 

Nieuws paginaSpellenagendaSpellen op maatverkooppuntenlinksOver The Game MastercontactHome - English Home - English Home - Nederlands

 

Twitter Facebook

SPEELAGENDA 2018 - THE GAME MASTER

Bordspel_De_Ontembare_Stad

Programma spellenbeurzen The Game Master 2018

The Game Master zal er pas weer bij zijn op de grotere spellenbeurzen komend najaar. De eerste helft van het jaar wordt vooral besteed aan de ontwikkeling van nieuwe spellen. Bij releases vind je de laatste informatie. Op de onderstaande beurzen vind je The Game Master en demonstraties van onze spellen. In de eerste helft van 2018 zijn we alleen vertegenwoordigd bij het NK Bordspellen met Rhodes.

27 mei - NK Bordspellen
In samenwerking met Roll the Dice en Spellen aan den Rijn, wordt op 27 mei in Alphen aan den Rijn het NK Bordspellen gehouden. Je kunt je nog inschrijven tot 20 mei, maar er is een beperkt aantal plekken dus schrijf je zsm in, Er zijn hele mooie prijzen te winnen. The Game Master heeft onder meer het spel Mombasa en de uitbreiding op Rhodes, The Colossus, bij de prijzenpot gedaan. Naast het uitstekende toernooispel Rhodes, zijn de andere spellen die worden gespeeld: Berenpark, Montana en Azul. De kosten zijn maar 20 euro.

Meer informatie NK Bordspellen vind je op de website van Roll the Dice
Meer informatie over Rhodes en The Colossus
Of de verkooppunten in de Benelux waar je titels van The Game Master kunt vinden.

22 september - Noorderspel 2018 in Groningen
Spellenbeurs in samenwerking met spellenspeciaalzaak WirWar in Groningen. De spellenbeurs wordt gehouden in de AA-Kerk in het centrum van Groningen. We spelen onder meer Stier zoekt Bier, dat mateloos populair is bij de Groningse studenten. Hoe zou dat nou komen? Wil je de beste kroegbaas of de slimste veehandelaar worden?

Programma: El Gaucho en Stier zoekt Bier (foto rechts)
Openingstijden Noorderspel 2018: 10-17 uur.
Video uitleg Stier zoekt Bier op Youtube, ingesproken door Ozzy Oerstier

10+11 november - Het Spellenspektakel 2018 in Eindhoven
Spellenbeurs voor consumenten in het beursgebouw Eindhoven, direct naast CS. The Game Master heeft hier weer een grote stand direct bij de ingang van het evenement. Uiteraard spelen we het immer populaire spel De Ontembare Stad (zie foto), met de strategische uitbreiding Het Verraad. Daarnaast andere strategische toppers als Tzolkin, Rhodes, Mombasa.

Programma: diverse titels.
Openingstijden Spellenspektakel 2018: beide dagen van 10-18 uur.
Informatie & ticketsInformatie over de nieuwste releases vind je op onze release pagina of abonneer je op onze nieuwsbrief


Home - Kids - Familie - Experts - Winkel - Nieuwsbrief