header The Game Master

 

Nieuws paginaSpellenagendaSpellen op maatverkooppuntenlinksOver The Game MastercontactHome - English Home - English Home - Nederlands

 

Twitter Facebook

Uw eigen spel op maat - bel naar 0180-756193

Unieke en originele spelconcepten
The Game Master heeft diverse spellenprijzen gewonnen en ruim 50 spellen ontwikkeld. Wij ontwikkelden onder meer De Klant Centraal voor nieuwe medewerkers van de Rabobank. Verbind de Wereld voor de Radboud Universiteit werd met 230 mensen tegelijkertijd gespeeld! Andere voorbeelden zijn het verhalenspel voor De Koninklijke Auris Groep en het luxe bordspel Capa d'Oro over plantages, tabak en sigaren voor Agio (foto rechts). Voor BAS Trucks werd de BAS Truck challenge gemaakt, waarin de spelers op een reis (per vrachtwagen) door Europa worden meegenomen.


Betaalbare kwaliteit, compleet op maat
U betaalt minder voor uw spel op maat dan voor een spel in de winkel, maar kwaliteit staat bij ons altijd voorop! Naast het gebruik van duurzame materialen moet de spelwerking veel speelplezier opleveren. Met onze expertise maken wij een uniek spel op maat voor u, dat precies aansluit bij uw doelgroep. Bovendien maken wij uw spel op maat tegen scherpe prijzen. Bent u al benieuwd naar úw eigen spel op maat? Neem dan contact met ons op.

"Ik ben blij dat we voor kwaliteit zijn gegaan"
(Annelies Kuijper van Rutgers WPF bij de ontvangst van de eerste exemplaren van de 3de printrun van voorlichtingsspel Boys R Us, zie rechts de afbeelding van de cover van dit spel voor jongens)


Waarom een eigen spel op maat?
The Game Master ontwikkelt uw spel op maat voor uw medewerkers, klanten of andere relaties.
U kunt uw bord- of kaartspel op maat laten maken voor uiteenlopende doelen:

  • Communicatie van een boodschap, bijvoorbeeld uw missie in een spel op maat, strategie of doelstellingen
  • Educatie: spelenderwijs leren voor specifieke doelgroepen, nieuwe medewerkers, leidinggevenden
  • Jubileum: een speciale gelegenheid, ook bijvoorbeeld bij de presentatie van een nieuw bedrijfslogo
  • Promotie: laat uw klanten kennis maken met uw bedrijf en uw producten of diensten
  • Geschenk: als speciale blijk van dank, voor uw medewerkers en klanten

Benieuwd naar uw eigen spel op maat? Neem dan contact met ons op.

Boven een afbeelding van het prachtige, compleet duurzame spel Eco Duel dat speciaal met en voor Solar zonder Grenzen werd ontwikkeld. Bespaar energie en wees zuinig met onze aarde in met één spel gerealiseerd!