logo The Game Master

 

Nieuws paginaSpellenagendaSpellen op maatverkooppuntenlinksOver The Game MastercontactHome - English Home - English Home - Nederlands

 

Twitter Facebook

Contact

kantoorThe Game Master BV
Burgemeester Vogelaarsingel 9
2912 BB Nieuwerkerk aan den IJssel
Nederland
Telefoon: 0180-756193
E-mail: info@thegamemaster.nl

Hoofdactiviteit: gezelschapsspellen
The Game Master is een uitgeverij van bord- en kaartspellen die zelf spellen ontwikkelt. De gezelschapsspellen van The Game Master worden wereldwijd gedistribueerd met een netwerk van internationale partners. Ook worden bedrijfsspellen op maat ontwikkeld voor organisaties. Naast fysieke spellen maken wij serious games en digitale spellen op maat. Wij doen regelmatig onderzoek naar gamification met universiteiten. Vanuit onze expertise leveren we sprekers voor lezingen, congressen en organiseren we interactieve congressen en workshops.

Onze missie: Wij maken plezier!
De spellen die wij ontwikkelen zijn gebaseerd op drie peilers: originaliteit, kwaliteit en innovativiteit. Een spel moet een goede (sociale) interactie hebben, toegankelijk, leerzaam en leuk zijn. De spellen van The Game Master worden regelmatig onderscheiden met spellenprijzen. Ook halen wij kwaliteitspellen naar de Benelux en verzorgen de distributie, verkoop en promotie van deze spellen. U vindt onze spellen in de spellenspeciaalzaken in Nederland en België. Onze nieuwste releases vind u hier.

Spellen en games op maat
Spellen op maat ontwikkelden wij onder meer voor het Ministerie van Defensie, de RABO bank, HEMA, ScoutingNederland, Bredenoord Aggregaten, Van Omme & De Groot, Agio Sigaren en de Rutgers stichting.Het eventgame Verbind de Wereld voor de Radboud Universiteit is de eerste game voor een grote groep mensen (300 mensen). Met een goede game kunnen we grote groepen mensen in 1,5 uur leren waar ze anders 3 dagen voor op cursus moeten. Leren met behulp van gamification is leuker en effectiever. Benieuwd wat The Game Master vooor u kan doen? Bel 0180-756193 of mail ons.

Spellen op maat
Eventgames
Gamification

Wilt u informatie of een vrijblijvende prijsopgave, vul dan onderstaande gegevens in en u ontvangt z.s.m. een reactie van The Game Master. U kunt dit formulier ook gebruiken als u een vraag heeft als consument of spellen wilt bestellen voor uw spellenwinkel.

Naam:
E-mailadres:
Uw bericht: