logo the gamemaster

 

Nieuws paginaSpellenagendaSpellen op maatverkooppuntenlinksOver The Game MastercontactHome - English Home - English Home - Nederlands

 


Masters of Trade

In deze uitbreiding op het dynamische havenspel Rotterdam, doet de haveneconomie zijn intrede. Nu kun je ook handel drijven op de grondstofmarkten of in eindproducten. Ook kun je investeren in fabrieken, waardoor je meer producten kunt maken. Bovendien zorgt deze uitdagende uitbreiding op het bordspel Rotterdam er voor dat je helemaal zelf kunt bepalen welke actie je wanneer wilt doen. Kun jij de uitdaging aan in een havenspel waarin jij volledig aan het roer bent?

Karakteristieken:
Spelkenmerken:
familiespel
2-4 spelers
spelduur: 90 minuten
vanaf 10 jaar
Strategisch * * * *
Tactisch * * * *
Geluk *

Winkeladviesprijs EUR 12,50
(prijsniveau 2017)

De Rotterdamse haveneconomie
Naast het varen met schepen kunnen spelers nu ook speculeren op de grondstoffenmarkt. Koop voordelig de olie, granen, het fruit of de stukgoederen in tegen voordelige tarieven. Of drijf de prijs voor je concurrenten op. Ook kun je geld verdienen door producten op de markt te verkopen. De marktprijs verandert steeds door vraag en aanbod. Het geld dat je verdient kun je investeren in nieuwe fabrieken. Hierdoor kun je twee keer zo veel producten verwerken. Of steek je geld in waardevolle producten waarmee je opdrachten sneller kunt vervullen.

Het bordspel Masters of Trade kun je nu kopen bij:
- The Game-Inn (fysieke winkel)
- Spellenrijk (webshop)
- Spellenwinkel.nl (fysieke winkel en webshop)
Overigens kun je in deze winkels al(!) onze spellen vinden.

Voor een overzicht van alle winkels waar je onze spellen kunt kopen, ga je naar verkooppunten

Meer control
Door het unieke systeem met dokwerkers, kun jij nu bepalen wanneer en óf je schepen wilt laden, varen, produceren, schepen overslaan of producten wilt verhandelen. Hierdoor kun je profiteren van gunstige prijzen aan de verkoopkant of de inkoopkant. In de uitbreiding op het bordspel Rotterdam ben jij echt volledig aan het roer. Dit spel is bij uitstek geschikt voor spelers, die Rotterdam leuk vinden, maar iets meer willen. Het systeem met het controlbord waar je jouw acties bepaalt is een mooie workerplacement, waarmee je van een familiespel een familieplus / light expert maakt. Zonder dat het spel veel moeilijker is.

Spelregels en FAQ
Je kunt hier de spelregels van Masters of Trade downloaden en als je vragen hebt over het spel, kun je altijd naar The Game Master een mailtje sturen.

Recensies
Kijk ook op de site van Boardgamegeek!

Credits
Spelauteur: Hans van Tol
Grafisch ontwerp: Yvon-Cheryl Scholten
Illustraties: André Grekhov

Verkooppunten
Voor een volledige lijst van onze verkooppunten klik hier.