logo the gamemaster

 

Nieuws paginaSpellenagendaSpellen op maatverkooppuntenlinksOver The Game MastercontactHome - English Home - English Home - Nederlands

 

Twitter Facebook


Meer dan 100 miljoen verhalen mogelijk!

co÷peratief spel mét teamvariant

Meer familiespellen

Storymakers - funtastisch!

Laat je fantasie de vrije loop en combineer de kaartjes tot een unieke combinatie: jouw verhaal! Schrijf dan de geheime verhaalcode op. Maar begrijpen de andere spelers jou wel? Kennen ze je wel goed genoeg? Dit leidt tot grote hilariteit. Zeker als de Storymaker hints moet gaan geven om je te helpen!

Dit spel is niet alleen gewoon erg leuk en grappig, maar zeker ook leerzaam, goed voor de ontwikkeling van de creativiteit, taal en communicatie. Iedereen kan Storymakers spelen. Gooi spellen over geld en oorlog overboord. Het is nu tijd voor bijzondere verhalen!

Karakteristieken:
Spelkenmerken:
2-10(!) spelers
45 minuten
8-99 jaar
Familiespel
Winkeladvies: EUR 24,95


Ook voor volwassenen?
Jazeker. Je kunt Storymaker met iedereen spelen. Humor is niet noodzakelijk. Ook kun je het spelen met mensen die coöperatief spelen niet zo leuk vinden. Dan speel je de partyversie met 2 teams tegen elkaar. Bied tegen elkaar op en laat het dan ook maar zien. Verzin een leuk verhaal, een maf verhaal, het verhaal dat jíj wil vertellen. In de basisversie moet je al raden, gokken, hints geven en risico nemen. In de party versie komt daar het competitie-element bij. Je mag helemaal zelf bepalen welke van de 2 versies je wilt spelen.

Help! Mijn moeder begrijpt mij niet!
Dit spel is leuk voor iedereen. Vooral voor kinderen. Vanaf 8 jaar, omdat je ook woorden moet begrijpen. Verder is het spel dus écht niet moeilijk. Wat wél moeilijk is, is om er achter te komen welk verhaal de storymaker heeft gemaakt. Er zijn spelers die de wanhoop nabij waren. Een puberende jongen werd stapelgek van zijn moeder, die helemaal niet begreep hoe hij dacht.. - leer elkaar eens kennen op een andere manier, met het superleuke Storymaker! Leerzaam, leuk en erg grappig!

Hints helpen
Gelukkig hoef je niet alleen te raden en te deduceren. De storymaker mag al zijn vaardigheden laten zien door iets te tekenen, zijn non-verbale communicatie in te zetten of geluiden te maken. Tja en dan nog gaat het wel eens mis. Dit spel is ook supergoed voor het leren kennen van een (nieuw) gezelschap, breekt het ijs en kom je er achter wat iemand leuk vindt.

Verkooppunten
Zodra Storymakets wordt uitgebracht, dan verschijnt het zeker in een groot aantal spellenspeciaalzaken in Nederland en België. Er zijn winkels die het spel al besteld hebben. Je vindt het spel dus zeker in:
- Moenen en Mariken in Nijmegen (024-3236119)
- Koning Willem in Deventer (0570-614181)
- Wir War in Groningen (050-3148424)
- Spellekijn in Leeuwarden (058-2131112)

Hier vind je de lijst met alle verkooppunten in Nederland en België. Heeft uw favoriete winkel uw favoriete spel nog niet? Laat ze dan onmiddelijk dit té gekke spel bestellen. We zijn bereikbaar op 0180-756193 of stuur een mail naar: sales@thegamemaster.nl.

Familiespellen
Kinderspellen
Expertspellen