logo the gamemaster

 

Nieuws paginaSpellenagendaSpellen op maatverkooppuntenlinksOver The Game MastercontactHome - English Home - English Home - Nederlands

 

Twitter Facebook


Meer dan 100 miljoen verhalen mogelijk!

co÷peratief spel mét teamvariant

Meer leuke familiespellen

Story Makers - een fantastisch spel!

Welk verhaal wil jij vertellen? Alles mag! Combineer de kaartjes tot een unieke combinatie: jouw verhaal! Schrijf de geheime verhaalcode op. Kennen de andere spelers jou eigenlijk wel? Grote hilariteit als het mis gaat. Zeker als de storymaker hints moet gaan geven!

Story Makers is gezellig en leuk om te spelen. Dit sociale spel heeft ook positieve effecten op jouw creativiteit, taalbegrip, samenwerking, fantasie en communicatie.

Je hoeft niet grappig, leuk of creatief te zijn om dit spel te kunnen spelen! Je hoeft alleen woorden te kunnen lezen.

Karakteristieken:
Spelkenmerken:
2-10(!) spelers
45 minuten
8-99 jaar
Familiespel
Winkeladvies: EUR 24,95
GERELEASED!


Een party versie en... grote griezels... een uitbreiding?
Dit spel is natuurlijk een geweldig leuk familiespel, maar misschien nog wel leuker voor volwassenen. Story Makers kun je coöperatief spelen of in teams in de leuke én spannende party versie. Hilarisch! Er gaan nu al stemmen op om een 18+ versie van Story Makers te maken. Wie weet? Er liggen al plannen klaar voor de uitbreidingen Grote Griezels, Party Animals, Ridders & Prinsessen, BN'ers, SF, Zombies en Fantasy. Eerst maar eens met de basisversie beginnen. Ook al goed voor ruim 100 miljoen verhalen:). Voor 8 jaar en ouder.
Story Makers ligt nu in de winkels.

Spelbord draaien? Hoe dan? Handige video of gratis voetje?
Er is een klein probleem als je het spelbord op de achterzijde van de doos wilt laten draaien. Het voetje dat in de doos zit is nét te laag. Je kunt er iets onder leggen, het vrijgekomen karton uit het spel zelf, 2 bierviltjes of een boek. Dan werkt het helemaal perfect. Zie deze video van minder dan 1 minuut. The Game Master maakt op het moment [update 22-08-2017] een handige onderzetter. Die kun je kosteloos direct bij ons bestellen!

Update 11-07: The Game Master heeft nieuwe (hogere) voetjes laten maken! Je kunt deze in de winkels ophalen vanaf vrijdag 14 juli, of direct bij The Game Master bestellen. Uiteraard kosteloos! Dan sturen wij je het voetje op. Onze oprechte excuses voor het ongemak.

Hellup! Mijn moeder begrijpt mij niet!
Kun je woorden lezen en begrijp je de betekenis een beetje? Dan kun je al meespelen! Dit grappige spel kan leerzaam én verhelderend zijn. Het is niet gemakkelijk om er achter te komen welk verhaal de storymaker heeft gemaakt. Er was eens een 14-jarige jongen die een verhaal moest verzinnen... Zijn moeder dacht precies te weten welk verhaal hij zou maken. Toen de jongen onthulde dat alles fout was geraden, was iedereen verrast, behalve de jongen zelf! Heel leerzaam dus. Voor zoon én moeder:). Leer elkaar eens op een andere manier kennen. Story Makers is éxtra geschikt voor mensen met een communicatiebeperking. Ookal hoef je geen beperkingen te hebben, ook al maken die het extra leuk. Dat dan weer wel:).

Pas op !!! Het ijs breekt...
Gelukkig hoef je niet alleen te raden en te deduceren. In dit spel mag de storymaker diverse vaardigheden laten zien met de hintkaart. Je moet dan iets tekenen, non-verbale communicatie inzetten of geluiden maken. Tja en dan nog gaat het wel eens mis. Gelukkig is dat helemaal niet erg en worden de spelers van zelf ontspannen tijdens het spel. Story Makers is ook een handige tool als je elkaar wat beter wilt leren kennen. Je breekt het ijs snel met Story Makers en komt er spelenderwijs achter wat iemand leuk vindt. Zo kwam laatst iemand er achter dat zijn moeder vroeger non wilde worden! Verrassend!

Verkooppunten
Story Makers verschijnt in veel spellenspeciaalzaken, maar zeker in:
- Boekhandel Donner in Rotterdam
- Koning Willem in Deventer
- Moenen en Mariken in Nijmegen
- Reuzespelplezier in Zottegem
- Spellekijn in Leeuwarden
- Spellenpoort in Amersfoort
- Spelhuis.be in Zonhoven
- Wir War in Groningen

Hier vind je de lijst met alle verkooppunten in Nederland en België. Heeft uw favoriete winkel uw favoriete spel nog niet? Laat ze dan onmiddelijk dit té gekke spel bestellen door contact op te nemen met The Game Master

Waarom de release in de week van 3 juli 2017?
The Game Master heeft ruim 5 jaar aan de ontwikkeling van het spel Story Makers gewerkt. Heel hard gewerkt, met heel veel ontwikkelaars, testers en ontwerpers. Nu wilde we het spel al veel eerder op de markt brengen, maar ja, het moet wel hééél goed zijn natuurlijk. Én voor iedereen goed te begrijpen. Daarom komt het spel in de week van 3 juli. Precies op de verjaardag van de ontwerper van het spel. Hans van Tol wordt op die dag 50 jaar. Later dan gepland (de release dan), maar ja, beter laat dan nooit. Dit spel is een prachtig verjaardagskado. Laat het je smaken! - The Game Master - wij maken plezier!

Preview Story Makers spelbord
Wat wordt het verhaal? De slimme garnaal ontdekte een lekkere knakworst? Of is het de verlegen vampier die een bank binnengeduwd moest worden? Of de prachtige koningin die iets voelde voor een lekkere knakworst? Alles mag, alles kan. Fout mag, sterker nog: fout bestaat niet. En dan mag je óók nog eens het einde van het verhaal verzinnen... Was de garnaal gelukkig, is het een dramatisch verhaal of loopt het verhaal helemaal verkeerd af? Probeer zelf een leuk verhaal te verzinnen! Alles mag en kan:). Denk out of the box!