logo The Game Master

 

Nieuws paginaSpellenagendaSpellen op maatverkooppuntenlinksOver The Game MastercontactHome - English Home - English Home - Nederlands

 Stieren Versieren - Wie versiert wie?

Verander jouw keukentafel in een stad met een heuse fitness club, kroeg, theater en een VIP Club. De stieren gaan op zoek naar hun droomkoe. Maar waar is ze? En houd ze wel van dezelfde dingen als hij? Ingrediënten voor een vermakelijk kaartspel met voldoende tactische keuzes, humor, interactie en plezier. Met natuurlijk speciale regels voor twee spelers...

Waar kun je Stieren Versieren kopen?

Karakteristieken:
Spelkenmerken/verkrijgbaarheid:
- Kaartspel
- 2-4 spelers
- spelduur: 30 minuten
- vanaf 8 jaar
- adviesprijs EUR 10,95
- 110 speelkaarten
- Romantiek * * * * *
- Tactisch * * * *
- Liefde * * * * *
- Bluf * *


Een compleet kaartspel met bonuskaarten
Dit romantische, tactische én humoristische kaartspel komt in een mooi doosje met deksel, bevat 108 speelkaarten en speciale 2 bonuskaarten. Een bonuskaart voor Stier zoekt Bier en eentje voor Ballen met Stieren. Stieren Versieren is een standalone spel, maar mag natuurlijk niet ontbreken in de leuke serie koeien- en stierenkaartspellen van The Game Master.


Korte spelbeschrijving... welk setje mag naar de Love Shack?
In Stieren Versieren proberen de spelers een love match van koeien en stieren te maken. Een stier kan een versierpoging doen als hij van dezelfde dingen houdt als de koe én zij op haar favoriete plekje is. Concurrenten kunnen wel op de loer liggen. Met een Bull Fight tot gevolg. Dus moet Romeo, voordat hij zijn poging doet, zijn Wingstieren in positie hebben… Lukt het hem? Dan mag hij zijn droomkoe meenemen naar de Love Shack.
Na afloop van de zevende spelronde volgt een spannende puntentelling. De beste matchmaker wint het spel.

Hieronder een preview van de achterzijde van het doosje. Meer plaatjes vind je op onze Facebook pagina. Op onze Facebook pagina hebben we regelmatig WIN acties. Of schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief!!!Nog veel meer koeienplezier!
Stieren versieren is mede geïnspireerd op het succes van Koe zoekt Boer, Stier zoekt Bier en andere succesvolle koeienkaartspelletjes (meer dan 60.000 exemplaren verkocht). Bekijk deze andere spelletjes:Credits
Spelauteur: Hans van Tol
Illustrator: Wesly Gibs
Grafisch ontwerp: Brenda Smeele

Voor bedrijven
Het kaartspel Stieren Versieren kan ook uitstékend als relatiegeschenk worden gebruikt. Ook in het kerstpakket is dit leuke, kleine kaartspel een mooie aanvulling. Stuur een mail naar The Game Master voor meer info.

Voor winkels
Wilt u dit spel of andere leuke titels in uw winkel verkopen, stuur ons dan een mail. U kunt dit spel en andere spellen ook heel gemakkelijk via onze webshop bestellen. Vraag een account bij ons aan en bestel 24/7 één van onze leuke spellen uit het assortiment van The Game Master.

Spellen voor kinderen - familiespellen - expertspellen - contact