logo The Game Master

 

Nieuws paginaSpellenagendaSpellen op maatverkooppuntenlinksOver The Game MastercontactHome - English Home - English Home - Nederlands

King of the Valley toernooipagina

Meld je NU gratis aan voor het King of the Valley Toernooi der Lage Landen en maak kans op een greep uit de prijzenpot ter waarde van 250 EURO!!!

Ja, ik meld mij graag gratis aan voor deelname aan het toernooi!
BELANGRIJK: GEEF AAN OF JE ZATERDAG 5 OF ZONDAG 6 NOVEMBER MEE WIL DOEN!!

Informatie over het toernooi zelf
- Locatie: Jaarbeurs Utrecht, Spellenspektakel 2022, hal 9, in het kasteel van de koning dat je vindt op de stand 1015 van Speluitgeverij The Game Master (wij staan naast Speluitgeverij 999 Games).
- Wanneer: op 5 en 6 november worden twee aparte knock-out toernooien gehouden.
- Aanvang/tijd: om 12:00 uur start ronde 1. Elk uur is de volgende ronde.
- Kosten: geen.
- Aantal plaatsen: 32 in totaal (16 per dag).
- Hoofdprijs: 100 euro waarde.
- Eerste prijs: 50 euro waarde.
- Tweede prijs: 25 euro waarde.

Prijzenpot
De prijzenpot heeft een totale waarde van maximaal 250 euro in spellen. Elke dag wordt er een eerste en een tweede prijs uitgedeeld aan de nummer 1 en de nummer 2 van het toernooi. Het prijzengeld is respectievelijk 50 euro en 25 euro voor de eerste twee. De winnaar van het toernooi maakt kans om zijn prijzengeld te verdubbelen naar 100 euro als hij of zij van de heersende Koning der Lage Landen wint in een duel. Hiermee maakt de nummer 1 van het toernooi een kans om de hoofdprijs van 100 euro (50+50 euro) te winnen. The Game Master overhandigt de winnende deelnemers een waardebon die alleen besteed kan worden in de verkoopstand van The Game Master tijdens het spellenspektakel van 2022, op 5 en 6 november.

Het toernooireglement
- Speluitgeverij The Game Master BV is de organisator van het toernooi.
- De Koning en de Markies vormen de toernooileiding.
- Er wordt gespeeld volgens een knock-out systeem.
- Er worden uitsluitend duels gespeeld: 2 spelers. De startspeler wordt bepaald bij loting.
- Er wordt gespeeld over 4 speelrondes, op de speeltafels op het podium in de stand.
- Wordt er geconstateerd dat iemand vals heeft gespeeld of op een andere manier de regels heeft overtreden, dan verspeelt deze speler de kans om een prijs te winnen.
- De toernooileiding heeft altijd het recht iemand uit te sluiten van deelname zonder opgaaf van reden.
- Deelnemers dienen goed te luisteren naar de instructies van de de toernooileiding.

Voorwaarden voor deelname
Wij nodigen iedereen uit om met het toernooi mee te doen. Echter, je maakt natuurlijk aanzienlijk meer kans om in de prijzen te vallen als je King of the Valley al eens vaker hebt gespeeld. Daarom nodigen wij nadrukkelijk mensen uit die een beetje ervaren zijn in het spel. De Koning der Lage Landen is een geoefende speler, dit betekent dat het winnen van de hoofdprijs niet eenvoudig is. Wil je de Koning uitdagen, dan is dit hét moment!

Vragen over de organisatie van het toernooi?

Je kunt een mail sturen naar info@thegamemaster.nl (link) of bellen naar 06-39753705.
Ken je het spel nog niet, maar je wil tóch graag meedoen? Meld je dan nu onmiddelijk aan en ga naar de speciale spelpagina van King of the Valley. Hier vind je algemene informatie over dit superleuke spel, links naar de complete spelregels en naar video-uitleg of reviews. Kortom: je kunt je heel erg goed voorbereiden!Boven zie je een gedeelte van de materialen die in een exemplaar van het spel King of the Valley zitten