logo The Game Master

 

Nieuws paginaSpellenagendaSpellen op maatverkooppuntenlinksOver The Game MastercontactHome - English Home - English Home - Nederlands

 

Twitter Facebook

Rabobankspel - De Klant Centraal

Introductiespel De Klant Centraal
In opdracht van de Rabobank Tilburg ontwikkelde The Game Master, samen met de input van de opdrachtgever het introductiespel De Klant Centraal. Het spel wordt ingezet voor nieuwe medewerkers, die de cultuur en de processen van de bank moeten leren kennen. Door het spel te spelen wordt geleerd focus te leggen op een goede klantbenadering en worden de nieuwe medewerkers geleerd hoe ze het klantenvolgsysteem van de Rabobank optimaal kunnen gebruiken. Stuur een mail voor meer informatie over de mogelijkheden van een spel op maat.

Uw eigen unieke spel op maat
De Nederlandse Speluitgeverij The Game Master ontwikkelde De Klant Centraal voor de introductie van nieuwe medewerkers van de Rabobank. Bent u benieuwd naar uw eigen spel op maat? Neemt u dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Of wilt u graag meer informatie hoe u voordelig uw eigen unieke spel op maat kunt laten ontwikkelen, bekijk dan onze prijzenpagina.

Benieuwd naar uw spel op maat? Mail dan naar The Game Master
Of wilt u meer over ons te weten komen, bekijk onze bedrijfspagina.