logo the gamemaster

 

Nieuws paginaSpellenagendaSpellen op maatverkooppuntenlinksOver The Game MastercontactHome - English Home - English Home - Nederlands


Kaartspel 10

Dit party kaartspel zorgt voor een gezellige avond. Speel het met je vrienden, familie of goede kennissen. Je kunt elkaar overbluffen met dit leuke, vlotte kaartspel. Heb jij de beste kaarten óf de sterkste zenuwen? En maak jij 10 voordat een ander het doet? Voor je je aan het spel waagt, moet je wel aan je Pokerface werken, want bluffen en bieden vormen belangrijke spelelementen.

 

Karakteristieken:
Spelkenmerken:
- tactisch kaartspel
- 3-7 spelers
- spelduur: 15-20 minuten
- vanaf 8 jaar

- Strategisch *
- Tactisch * * * *
- Geluk * *

Pokerface
Probeer zo min mogelijk strafpunten te krijgen door 10 te maken of daar zo dicht mogelijk bij in de buurt te komen. En verzamel de waardevolle fiches om de beste eindscore te krijgen. De speciale vrolijke RETRO uitvoering brengt de spelers gelijk in zomerse sferen. Je kunt het spel makkelijk meenemen op vakantie of naar het café. Je kunt "10" spelen met 3 tot 7 spelers en het spel is geschikt voor iedereen vanaf 8 jaar. Dit toegankelijke tactische kaartspel bevat 80 speelkaarten en 49 biedfiches.

"10" is in maar liefst zes(!) talen uitgebracht. De spelregels zijn in het Nederlands en in het Engels, Duits, Frans, Italiaans en Zweeds.Spelregels, FAQ en Spelvarianten
De spelregels kun je hier downloaden. Als vragen hebt over de spelregels kun je hier de FAQ lijst downloaden. In dit document is nog een aantal spelvarianten weergegeven en natuurlijk een aantal tips van The Game Master.

Recensies
Jong en oud spelen het spel graag. Kijk op www.snelspel.nl voor een recensie.

Credits
Spelauteur: Hans van Tol
Grafisch ontwerp: Yvon-Cheryl Scholten


Verkooppunten
Voor een volledige lijst van onze verkooppunten klik hier.