logo the gamemaster

 

Nieuws paginaSpellenagendaSpellen op maatverkooppuntenlinksOver The Game MastercontactHome - English Home - English Home - Nederlands

 


Adventure Land

Release: 29 september 2023

Bouw je eigen droompark!
In Adventure Land start je met de overname van een klein park. Bouw het park uit met de meest opwindende attracties, trek het beste personeel aan en investeer je geld verstandig. Met geheime opdrachten kun je de populariteit van jouw park verder vergroten. Dit enerverende spel eindigt op het hoogtepunt als de onvermijdelijke Award verkiezing zich aandient en de winnaar bekend wordt gemaakt!

Karakteristieken:
Spelkenmerken:
- familiespel
- 2-5 spelers
- spelduur: 60 minuten
- vanaf 10 jaar
- Strategisch * * *
- Tactisch * * * *
- Geluk * *
- Release: september 2023


Licht aan, spot uit!
Klaar voor actie! 2-5 avontuurlijke tycoons nemen elk een klein park over om hier een bloeiend themapark van te maken. Bied tegen elkaar op om de eerste keuze te hebben bij het verkrijgen van de meest opwindende attracties, loyaal personeel en beslissende acties. Geheime opdrachten verhogen de spanning in dit vermakelijke familiespel. Uitgekiende spelmechanismen zoals een vliegende start en een 'sudden death' dragen bij aan deze onvergetelijke ries! - Riemen vast voor deze flitsende achtbaan!

Eén groot avontuur
Adventure Land voelt aan als een enorme achtbaan. In amper één uur gebeurt zó ontzettend veel, dat je daarna nog even moet bijkomen. Het start al met de veiling van de parken. Elk park ziet er bij elk spel totaal anders uit. Welke kies je? Door deze jumpstart krijg al direct bepaalde kansen en mogelijke strategieën die zich aan jou presenteren. Ga je specialiseren in een bepaald thema? Of neem je waardevol personeel aan? Besluit je de toiletdames in te schakelen en te cashen bij elke WC die gebouwd wordt, of neem je het zekere voor het onzekere en huur de tuinman in voor een stabiele inkomstenstroom? De keuze is aan jou!

Adventure Land kopen
Het spel komt pas op 29 september officieel uit, maar je kunt nu al voorbestellen bij onder meer:
- The Game-Inn (Nieuwerkerk ad IJssel)
- Koning Bordspel (Amersfoort)
- Mox spellen
(Heerhugowaard)
- De Boekenkist (Gorinchem).
Voor een overzicht van alle winkels waar je onze spellen kunt kopen, ga je naar verkooppunten


Meertalige uitgave
Deze eerste oplage is een meertalige uitgave in het Nederlands en het Engels.

Mini-uitbreiding
In de doos vind je een mini-uitbreiding voor nog meer spelplezier!

Credits
Spelauteurs: Arjo van Houwelingen en Sander Hogervorst
Spelontwikkeling: Hans van Tol en Mark Hoogerwaard
Illustraties: Evi Nijs en Dennis Lohausen (cover).

Verkooppunten
Voor een volledige lijst van onze verkooppunten klik hier.