logo The Game Master

 

Nieuws paginaSpellenagendaSpellen op maatverkooppuntenlinksOver The Game MastercontactHome - English Home - English Home - Nederlands

 

Twitter Facebook

Spel op Maat - bel naar 0180 - 756193

Ik wil een Spel op maat laten maken. Kan dat?
Natuurlijk kan dat. De Nederlandse speluitgeverij The Game Master heeft veel ervaring met het realiseren van uw eigen bordspel op maat of kaartspel op maat. U bepaalt het doel en wij maken het spel voor u op maat. Als bordspel, kaartspel, digitaal spel of eventspel op maat. Het is ook mogelijk om gebruik te maken van één van onze bestaande formats voor een bordspel, kaartspel of serious game. Games tot 300 deelnemers.

Educatieve spellen
Voor en met de Rutgers WPF ontwikkelde The Game Master de spellen op maat Girl’s Choice en Boys R Us. Voorlichtingsspellen die dagelijks worden ingezet op diverse scholen en jeugdinstellingen. Andere vooorbeelden van educatieve spellen op maat zijn het communicatiespel voor de Auris Groep en het ondernemersspel voor filiaalmanagers van de HEMA. Het spelletje Matchpoint is een leuk rekenspel. En op dit moment ontwikkelt The Game Master zelfs een spel over communicatie, fantasie en samenwerking.

Serious games
The Game Master is sterk in serious gaming, met digitalespellen en eventspellen. Bijvoorbeeld voor een jubileum of de presentatie van de nieuwe bedrijfsdoelen of missie. Wij hebben ervaring met spellen voor grote groepen mensen. Het eventspel Verbind de Wereld - speciaal ontwikkeld voor de Radboud Universiteit - werd met 230 mensen tegelijkertijd gespeeld in iets meer dan een uur (zie afbeelding). Een unieke ervaring voor alle deelnemers. De spelers leerden spelenderwijs binnen 75 minuten wat er voor nodig is om goed samen te werken.

Wilt u deze game bij uw organisatie inzetten om teamwork te versterken, mensen elkaar op een intensieve wijze kennis te laten maken? Stuur ons dan een mail. Voor een eigen game, ga dan naar (serious) game op maat.


Gezelschapsspel op maat voor kerst of als relatiegeschenk
Uw eigen spel kan subtiel worden ingezet als marketingtool. Door bijvoorbeeld uw producten en diensten in het spel op maat te verwerken. Wij ontwikkelden het sigarenspel Capa d'Oro voor het 100-jarig bestaan van Agio Cigars. Voor BAS Trucks werd de BAS Truck Challenge ontwikkeld. In dit bordspel verdienen de spelers geld door met hun truck(s) door heel Europa te rijden (zie de afbeelding van het spelbord rechts).


IMPACT program
Wij maken graag het onmogelijke mogelijk en helpen u bij het realiseren van de door u vooraf gestelde doelen. Dit kan kennisoverdracht zijn, u heeft een nieuwe missie of een nieuwe organisatie en wilt een gedragsverandering bereiken. Ons IMPACT program is een training met een game die mensen aan het denken zet.

Meer weten?
Bel naar 0180-756193 of mail naar sales@thegamemaster.nl