logo the gamemaster

 

Nieuws paginaSpellenagendaSpellen op maatverkooppuntenlinksOver The Game MastercontactHome - English Home - English Home - Nederlands

 

Twitter Facebook


Meer dan 2 miljoen verhalen mogelijk!

co÷peratief spel mét teamvariant

Meer familiespellen

Storymaker - funtastisch!

Laat je fantasie de vrije loop en combineer de kaartjes tot een unieke combinatie: jouw verhaal! Schrijf dan de geheime verhaalcode op. Maar begrijpen de andere spelers jou wel? Kennen ze je wel goed genoeg?

Raad het verhaal van de storymaker! Maak gebruik van jouw mensenkennis, spelinzicht én (al) je zintuigen! Gegarandeerd gaat er hierbij van alles mis én goed;).

Kernwoorden: samenwerken, communiceren, fantaseren, raden, elkaar leren kennen, gezellig, humoristisch!

Karakteristieken:
Spelkenmerken:
2-10(!) spelers
30-45 minuten
8-99 jaar
Familiespel
Winkeladvies: 20-25 EUR

Gekke verhalen
In Storymaker zul je wat aparte karakters tegenkomen... een draak met hoestbuien, een clown met een ochtendhumeur, maar ook jouw oude jeugdliefde... Alles is denkbaar, want in dit gezelschapsspel maak jíj het verhaal en gebruik je jóuw fantasie. Combineer de verhaalkaarten en je krijgt een unieke nieuwe combinatie. Dit verhaal wordt nóg gekker dan je had gedacht. Laat de rest er nu maar na raden. Met het basisspel van Storymaker kun je miljoenen combinaties maken! Goed voor vele uren speelplezier!

De introductie van Storymaker is nu gepland in het voorjaar van 2017!!! Dus nog even wachten voor de liefhebbers van het gezellige cooperatieve spel voor de hele familie! The Game Master biedt zijn excuses aan voor het lange wachten voor de fans van dit superleuke nieuwe spel.

Help! Mijn moeder begrijpt mij niet!
Je moet al je zintuigen gebruiken om er achter te komen welk verhaal de storymaker heeft gemaakt. Om de beurt is er een andere schrijver van het verhaal. Ken je de persoon goed? Of denk je dat? Dan kun je een gokje wagen en zelfs een joker in zetten als je het denkt zeker te weten. Maar meestal heb je meer informatie nodig. De "luisteraars" maken een combinatie en vragen aan de schrijver wat hiervan goed is. Als je het nog niet (zeker) weet zet je hulpkaarten in! Met deze hulpkaarten kun je communiceren. Maar wel met handicap! In dit gekke communicatiespel moet je dus ook nog eens tekenen, uitbeelden, geluiden maken en andere gekke dingen doen. Er zijn testspelers geweest die de wanhoop nabij waren. Een puberende jongen werd stapelgek van zijn moeder, die helemaal niet begreep hoe hij dacht.. - leer elkaar eens kennen op een andere manier, met het superleuke Storymaker!

Een spel met een missie: samenwerken, fantasie stimuleren en communiceren!
Houd dit leuke gezelschapsspel in de gaten. Het is namelijk voor iedereen geschikt, zelfs competitieve spelers. Voor mensen die zich gemakkelijk verbaal kunnen uitdrukken én voor degenen die daar misschien wat meer moeite mee hebben. The Game Master brengt graag een spel uit waarin mensen kunnen oefenen met communicatie op alle denkbare manieren: wij onderscheiden er 7(!) in dit spel:). Maar ook dat de fantasie van iedereen, maar vooral ook kinderen, eens positief gestimuleerd wordt door zelf beelden te vormen bij de eigen verhalen én de verhalen van anderen. Leer te fantaseren, verdiep je in de ander en leer te communiceren. En dat allemaal op een leuke en gezellige manier - onze missie: Wij maken plezier! The Game Master. Ook voor competitieve spelers leuk door de speciale teamvariant:).

Verkooppunten
Zodra Storymaker wordt uitgebracht, dan verschijnt het zeker in een groot aantal spellenspeciaalzaken in Nederland en België. Er zijn winkels die Storymaker al besteld hebben. Je vindt het spel dus zeker in:
- Moenen en Mariken in Nijmegen (024-3236119)
- Koning Willem in Deventer (0570-614181)
- Wir War in Groningen (050-3148424)
- Spellekijn in Leeuwarden (058-2131112)

Hier vind je de lijst met alle verkooppunten in Nederland en België. Heeft uw favoriete winkel uw favoriete spel nog niet? Laat ze dan onmiddelijk dit té gekke spel bestellen. We zijn bereikbaar op 0180-756193 of stuur een mail naar: sales@thegamemaster.nl.

Familiespellen
Kinderspellen
Expertspellen