logo The Game Master

 

Nieuws paginaSpellenagendaSpellen op maatverkooppuntenlinksOver The Game MastercontactHome - English Home - English Home - Nederlands

 LEADERS - HET BESTE VAN TWEE WERELDEN

Het nieuwe spelen is begonnen!

Neem de leiding over een wereldmacht, bouw je imperium uit. Dit spel "voelt" een beetje als Risk aan, maar met de bijgeleverde App kun je veel meer! Spionage plegen, investeren in technologie, saboteren, in het geheim verdragen sluiten of oorlogsverklaringen uitsturen. Zonder dat de andere spelers het weten! Je hebt maar één Tablet/I-Pad nodig voor LEADERS. Er zijn 3 uitbreidingen uitgekomen. De App kun je gratis downloaden via de instructie in de doos. Lees ook meer op de internationale (Engelstalige) pagina van Leaders.

LAATSTE EXEMPLAREN NU NOG TE KOOP BIJ THE GAME MASTER:
BEKIJK DE HUIDIGE PRIJZEN EN AANBIEDINGEN!Karakteristieken:
Spelkenmerken/verkrijgbaarheid:
- Bordspel + App
- 2-6 spelers
- spelduur: 120-180 minuten
- vanaf 12 jaar
- verzorgde spelmaterialen
- Strategisch * * *
- Tactisch * * * *
- Geluk * * *


Als je LEADERS speelt, dan is dat een geheel nieuwe ervaring. Door de bijgeleverde App kun je meer dan in een normaal bordspel. Beleef de sfeer van LEADERS NU!

Gebruik je diplomatische vaardigheden door vriendschappen te maken, maar je kunt ook spionage uitvoeren bij je bondgenoten, sabotage plegen of in de tussentijd flink in nieuwe technologieën te investeren...

Hieronder respectievelijk de schermen van de functies diplomatie, spionage/sabotage, militairy en research & development. Investeer in de juiste acties op het juiste moment en wordt de grootste leider.

Verkrijgbaarheid
Doordat The Game Master een beperkt aantal exemplaren van LEADERS kon krijgen (nu is het spel al overal uitverkocht), kun je het spel ook direct bestellen bij The Game Master. Is het spel uitverkocht en je wilt het spel bestellen als particulier of winkelier, neem dan contact met ons op. Medio 2015 wordt LEADERS pas weer opnieuw geproduceerd. Het is mogelijk nu al orders te plaatsen. Binnen 3 weken na SPIEL'14 raakte het spel uitverkocht in Duitsland. Op dit moment is The Game Master de enige aanbieder van dit populaire spel.

Indrukken van SPIEL'14
Tijdens de grootste spellenbeurs te wereld in het Duitse Essen, werd LEADERS voor het eerst gepresenteerd.Uitbreidingsets
Hieronder vind je de uitbreidingsets van Leaders: Cuba, Zuid-Afrika en Australië. Winkelprijs EUR 11,99. Nu - mits op voorraad - tijdelijk bij The Game Master te bestellen. Prijzen exclusief verzendkosten van EUR 3,95.
In combinatie met de basisset betaal je geen verzendkosten bij verzending binnen Nederland.Voor winkels
Heeft u interesse om dit spel of de andere titels in uw winkel te verkopen, stuurt u ons dan een mail of bel ons op 0180-756193.

Spellen voor kinderen - familiespellen - expertspellen - contact - nieuwsbrief