logo The Game Master

 

Nieuws paginaSpellenagendaSpellen op maatverkooppuntenlinksOver The Game MastercontactHome - English Home - English Home - Nederlands

 

Twitter Facebook

Wat is de prijs van een spel op maat?

Spel op maat voordeliger dan in de winkel
The Game Master ontwikkelt het spel voor u vanaf uw eerste idee t/m de productie van uw eigen bord of kaartspel. U profiteert van een lage stuksprijs per spel door onze meerjarige contracten met grote producenten in binnen- en buitenland. Onze prijs van een spel op maat is hierdooor lager dan de prijs van een spel in de winkel. U kunt al een bordspel op maat laten maken vanaf EUR 9,95 en een kaartspel geheel op maat vanaf EUR 4,95. Bekijk onze prijstabel voor de prijs bij het door u gewenste aantal exemplaren van uw spel op maat.Lage kosten, jarenlange ervaring en kwaliteit

U profiteert van een gunstige prijs voor uw spel op maat én onze ervaring met de ontwikkeling en productie van spellen. The Game Master heeft meer dan 60 consumentenspellen, bordspellen op maat, serious gaming en simulatiespellen ontwikkeld sinds 2004. Wij leveren kwaliteit en - indien u wenst - uitsluitend met duurzame spelmaterialen. Neem nu contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Bel ons 0180-756193 of mail ons.
Meer informatie over The Game Master vind u op onze bedrijfspagina.

De prijs van een bedrijfsspel op maat

Hieronder vind u de prijslijst van een compleet bordspel op maat. Hierbij gaan wij uit van een basisspel met een spelbord, een set speelkaarten, pionnen, dobbelsteen en spelregels. Alles netjes in een stevige gesealde spellendoos. Hierin zit alles dat u nodig heeft. Heeft u specifieke wensen, dan kan dat natuurlijk. De onderstaande prijzen zijn inclusief spelontwikkeling, grafisch ontwerp en productie van uw eigen spel op maat:

 
10000+ stuks
5000 stuks
3000 stuks
2000 stuks
1000 stuks
Prijs per kaartspel
4,95
7,50
9,95
12,50
14,95
Prijs per bordspel
9,95
14,95
19,95
24,95
29,95

Al onze prijzen zijn in euro's, inclusief verzendkosten en exclusief BTW. Dit zijn prijzen vanaf 1 januari 2015.
Prijswijzigingen voorbehouden. Wilt u minder dan 1000 stuks laten ontwikkelen en produceren? Ook dan kunt u contact met ons opnemen. Bel met onze speladviseur: 0180-756193 of stuur ons nu een mail. Wij kunnen spellen leveren binnen 2 maanden!

Spel laten maken
Heeft u al een compleet spelconcept en wilt u alleen een spel laten maken? Dat kan ook! Vraag een offerte bij The Game Master aan. Wilt u hierbij speladvies? Bel dan onze speladviseur 0180-756193 of stuur een mail.

Spel laten bedrukken: vanaf 50 stuks
Wilt u een bijzonder kado geven als relatiegeschenk of aan uw medewerkers, maar het gaat om een kleine oplage, dan kunt u ook één van onze bestaande spellen laten bedrukken. Hier vindt u onze spellenassortiment waaronder de populaire spellen Rotterdam, De Ontembare Stad en Hotel Amsterdam.

Zet uw bedrijfsspel optimaal in
Wij adviseren onze klanten vooraf de doelgroep goed te bepalen. The Game Master ontwerpt het spel dan precies voor u, geheel op maat. U kunt het spel kado geven aan uw medewerkers, relaties of inzetten als reclame tool. Wij ontwikkelen ook premium spellen voor reclame/communicatie doeleinden in zeer grote oplagen. Als u meer spellen in één keer afneemt, wordt uw spel op maat goedkoper.

Referenties
Eerder ontwikkelden wij spellen voor de RABOBANK, Radboud Universiteit, HEMA, Rutgers WP, Bredenoord Energie, Van Omme & De Groot bouwers, LEAF Holland BV, Deka supermarkten, Gemeente Nieuwerkerk aan den IJssel, Young Works, Scouting Nederland, Stichting OPOCK, Ontwikkelingsbedrijf Gemeente Amsterdam, Havenpolitie Rotterdam, Gemeentelijk Havenbedrijf Rotterdam, Agio Sigaren en de Koninklijke Auris Groep.

Ook benieuwd naar uw eigen spel op maat? Mail dan naar The Game Master of bel naar 0180-756193.

Hierboven vind u drie foto-impressies van het mooie strategiespel Cuba, een strategisch bordspel waarin de spelers hun eigen plantages hebben waarop ze suiker, tabak en citrusvruchten op kunnen verbouwen. Heb je voldoende middelen dan kun je naar de markt om geld te verdienen, gebouwen oprichten om je productie te verhogen of het geld inzetten voor extra invloed in het parlement van Cuba. Voor een bedrijf dat handelt in argrarische producten zou dit op maat gemaakt kunnen worden.