logo The Game Master

 

Nieuws paginaSpellenagendaSpellen op maatverkooppuntenlinksOver The Game MastercontactHome - English Home - English Home - Nederlands

Uw eigen bedrijfsspel op maat - professioneel, effectief én uitdagend!

Speluitgeverij The Game Master is hét adres voor uw eigen bedrijfsspel op maat. Ons ontwerpteam ontwikkelt unieke bordspellen, kaartspellen en digitale spellen. Of eventspellen tot wel 300 spelers! Precies zoals u het wilt.
Voor teambuilding, educatie, kerstpakket of jubileum. Inzetbaar voor de Directie om uw missie spelenderwijs aan uw medewerkers over te brengen of om mensen iets te leren. Door jarenlange ervaring met gamification en educatie maken wij volgens een vaste systematiek van uw spel een effectieve tool. Elk spel is altijd weer uniek, mooi vormgegeven én wij zorgen er uiteraard voor dat het spel leuk en uitdagend is.

Bel ons op 0180-756193 of mail ons voor meer informatie of een gerichte offerte!
Over ons - Contact
De minimale oplage voor een spel op maat is 1000 stuks.

Afbeeldingen: Auris Verhalenspel, De Klant Centraal voor de Rabobank en Boys R Us voor Rutgers WPF.
Het logo van The Game Master op uw spel is uw garantie van topkwaliteit

Kwaliteit zoals u van ons mag verwachten
"ik ben blij dat we voor kwaliteit zijn gegaan." (Annelies Kuijper, Rutgers WPF, spel Boys R Us)

De kwaliteit van uw bedrijfsspel op maat baseren wij op 3 peilers:

1. Spelopzet: u geeft aan welk doel u met het spel wilt bereiken en wij ontwerpen het spel geheel op maat; wij kunnen voor u een geheel uniek spel ontwikkelen, speciaal voor uw doelgroep en uw organisatie; wij ontwikkelen zeker ook spellen op maat voor non-profit organisaties;

2. Materialen: onze partners in het buitenland zijn ISO gecertificeerd en maken gebruik van duurzaam verkregen materialen; de kwaliteit van onze materialen is altijd van de "Duitse standaard"; Het bordspel Eco Duel (zie afbeelding boven) werd bijvoorbeeld speciaal ontwikkeld met volledig duurzame materialen.

3. Spelwerking: het spel is toegankelijk en wordt op maat gemaakt voor de gebruikers/spelers; geen ingewikkelde spellen; ook ontwikkelen wij ook simulatiespellen die real time met 300 mensen tegelijkertijd worden gespeeld!

Een spel moet leuk, niet te ingewikkeld, maar wel goed zijn én impact hebben...

 

Boven een afbeelding van het spel Eco Duel, volledig gemaakt van duurzame ECO materialen.
Een volledig duurzaam spel op maat peproduceerd door The Game Master .